GENEL Haber Girişi : 02 Temmuz 2019 00:12

BELEDİYECEKLİK HİZMETLERİNE YENİ BİR BAKIŞ AÇISI

BELEDİYECEKLİK HİZMETLERİNE YENİ BİR BAKIŞ AÇISI
Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, adeta belediyecilik hizmetlerine yeni bir bakış açısı ve vizyon kazandırdı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye bünyesinde faaliyet gösteren birimleri ziyaret ederek buralarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve bilgiler aldı. Yapılan çalışmalardan memnun kalan Başkan Beyoğlu, birim yetkililerinden tespit edilen eksiklerin giderilmesini istedi.

  
 
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sahada bütün hızıyla devam eden hizmetlerin yanısıra, belediye bünyesinde faaliyet gösteren birimleri ziyaret ederek birim yetkilileri ve çalışanlarla görüştü,

 

Bütün birimlerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Beyoğlu, hizmetlerin kapasitesinin artırılarak, daha geniş kitlelere ulaşması talimatını verdi. 



Beyoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Merdoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği birim ziyaretlerinde yapılan çalışmalardan memnun kalan Başkan Beyoğlu, birim yetkililerinden tespit edilen eksiklerin giderilmesini istedi.

 
 
 İLK ZİYARET, KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ VE SPOR SALONUNA  
 
İlk olarak belediyeye bağlı Sosyal Ve Kültür Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Hüseyin Beyoğlu, burada gerçekleştirilecek kültürel ve sosyal projeler hakkında bilgi aldı. Daha sonra belediyeye bağlı spor salonunu ziyaret eden Başkan Beyoğlu, antrenörler eşliğinde basketbol çalışması gerçekleştiren çocuklarla sohbet etti. Sporcuların kamp yaptığı bölümü de inceleyen Başkan Beyoğlu, eksiklerin giderilmesi için yetkililere talimat verdi.  
 
 

EVLENDİRME MEMURLUĞU BİTME AŞAMASINDA  
 
Başkan Beyoğlu’nun bir sonraki durağı ise, yenileme çalışmalarının devam ettiği belediyeye bağlı halk kütüphanesi oldu. Kütüphanede yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Beyoğlu, son olarak inşaat çalışmaları sonuçlanma aşamasına gelen belediyeye bağlı evlendirme memurluğunu ziyaret etti. 



Eksiklerin giderilmesini ve çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Başkan Beyoğlu, binanın en kısa zamanda halkın hizmetine gireceğini dile getirdi. Başkan Beyoğlu, ziyaretler sırasında birim çalışanları ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek resimler çektirdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, Başkan Hüseyin Beyoğlu’nun İlçenin sorunları ve bu sorunların çözümüne vakıf olduğunu belirterek, kendisine ve ekibine başarılar dilediler. 
 
 
 
ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.