GENEL Haber Girişi : 08 Temmuz 2022 23:52

BAYRAMLAR, SINIRSIZ İLAHİ LÜTUFLARI BERABERİNDE GETİRİR

BAYRAMLAR, SINIRSIZ İLAHİ LÜTUFLARI BERABERİNDE GETİRİR
D.BAKIR/ Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Başkanı Hüseyin Diriarın, mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.
Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Başkanı Hüseyin Diriarın, ‘sevgi ve muhabbet dolu, huzurlu nice bayramlar dileğinde’ bulunduğu mesajında, şu görüşlere yer verdi:

‘Cenabı Allah; başta ülkemiz olarak üzere bütün İslam Âlemi’ne nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip eylesin. Mübarek Kurban Bayramı tüm halkımıza kutlu olsun.  Yarınlara dair umutlarımızın tazelendiği, özlemlerin giderildiği, dostluklar, kardeşlikler ve tüm güzelliklerin bir arada yaşandığı, mübarek günlerdir bayramlar.

Kurban Bayramı’nın, bütün vatandaşlarımızın umutlarının yeşerip gerçekleşmesine vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz ediyoruz.

Kurban Bayramı, tüm Ümmet-i Muhammed’e huzur, mutluluk, dirlik ve sağlık getirsin. Özlemini duyduğumuz tüm güzellikler hanelerimize dolsun. Hayal ettiğimiz, hedeflerimiz birer birer gerçekleşsin.

Bir kez daha ulaştığımız Bayramda, bol bol İbadet ederek, Yüce Rabbimiz’e; bizleri bulaşıcı hastalıklardan, her türlü kaza ve belalardan muhafaza buyurması için dualarımızla yakaralım, niyazlarda ve secdelerde buluşalım.

Ümmeti Muhammed’in birlik ve beraberliğinin hâsıl olması ve insanlık âleminin esenlik ve doğru yola erişebilmesi için, Yüce Rabbimiz’e yöneleceğiz hep beraber.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kurban Bayramını en halisane duygularımla kutlar, başta aziz vatanımız olmak üzere Ümmeti Muhammed ve bütün dünya insanlarına sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket nasip etmesini, Cenabı Allah’tan niyaz ederim.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.