GENEL Haber Girişi : 10 Şubat 2020 22:59

BATTAL ALDUDAKTAN, ANLAMLI ZİYARET

BATTAL ALDUDAKTAN, ANLAMLI ZİYARET
D.BAKIR- Diyarbakır’ın tanınan iş adamlarından Battal Aldudak, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’i makamında ziyaret etti.
İl Sağlık Müdürü Dr. Cinan Tekin’in, göreve atandığı ilk günden bu yana, kentimizin sorunlarının çözüme kavuşması noktasında gayret gösterdiğini belirten İş Adamı Battal Aldudak, şunları söyledi:
‘Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kenti Diyarbakır’da yaşamak ve bu Mukaddes kenti hizmet etmek, bir onur vesilesidir.
 
 
Yakın zamanda kentimize atanan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cinan Tekin Beyi ziyaret ederek, hem yeni görevinde hayırlı olsun temennilerimizi ilettik, hem de geceli gündüzlü yaptığı çalışmalar için kendisine teşekkürlerimizi ilettik.


 
Bizlere kıymetli zamanını bizlere ayıran İl Sağlık Müdürümüz, kentimizin sağlık sorunlarının kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında, ekibiyle beraber örnek bir çalışma gerçekleştiriyor. Güler yüzlülüğü, sorunlara yaklaşımı ve çözüm noktasında gösterdiği gayret ve mücadeleyi hepimiz memnuniyetle izliyoruz. 
 
Mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği gayret ve çaba için kendisi ve onun şahsında bütün ekibini kutluyoruz. Sadece makamının değil, gönlünün kapılarını da, Diyarbakır halkına açmış durumda.
Kuşku yok ki, sağlıkta senelerin birikimi çok ciddi sorunlarımız var. Sayın Müdürümüzün bu sorunları, çözüme kavuşturma noktasında gösterdiği gayretler gerçekten takdire şayandır. Bu durum hem bizleri, hem de Diyarbakır halkını memnun etmekte. Bu kent hepimizin ve hepimiz Diyarbakır’dan sorumluyuz. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, bağrından çıktığımız bu Mukaddes beldeye karşı hizmet etmekle yükümlüyüz.
 

Allah, razı olsun, kendisi ve kurmay kadrosu, gayret ve özveriyle çalışıyor, çabalıyor’.
 
DİYARBAKIR’A HİZMET, BİZİM İÇİN ONUR VESİLESİDİR
 
Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ise şunları söyledi:
‘Mekke Medine’den sonra 5. Haremi Şerif Ünvanına sahip, Dinimiz İslam’ın Anadolu’ya Açılan İlk Kapısı’ Mukaddes Kent Diyarbakır’da görev yapmaktan dolayı, tarifi imkânsız, onur ve mutluluk duymaktayız.
 
Kuşku yok ki, bu görevler, devletimize ve milletimize en üst düzeyde hizmet sunabilmek içindir. Bizim kapımız bütün vatandaşlarımıza açık.
 
Sağlık, yediden yetmişe hepimizi ilgilendiren, insan hayatına doğrudan etki eden ‘olmazsa olmazlarımız’ arasında yer alan bir konu. Dolayısıyla, bütün işlemleri ince eleyip, sık dokuyoruz.
Toplumun tamamını ilgilendiren, hayati bir görevi icra ediyoruz. Arkadaşlarımızla beraber, sağlıkta çıtayı yükseltebilmek, olabildiğince daha üst düzeyde hizmet sunabilmek için var gücümüzle çaba sarf ediyoruz’.
Sıcak ve samimi geçen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
 
 
HABER: YILMAZ ACU
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.