GENEL Haber Girişi : 20 Eylül 2018 20:21

Başkan Karagöl'den yeni Eğitim Öğretim yılı mesajı

Başkan Karagöl'den yeni Eğitim Öğretim yılı mesajı
Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Yavuz Karagöl, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı.
Karagöl, "Bir eğitim-öğretim yılına daha başlamanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 




Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Yavuz Karagöl, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı için açıklamalarda bulundu. Karagöl, hükümetin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eğitime çok önem verdiğini belirterek, 2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitimde çok başarı sağlanacağını söyledi. Karagöl, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a özel olarak gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.




   
Başkan Karagöl 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı için yaptığı açıklamada ise; “Bu yıl 2018-2019 eğitim ve öğretim programına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Geleceğimizin istikbali olan miniklerimiz de aynı heyecan ve coşku ile hayata ilk adım atmanın atmosferini velileri ile birlikte yaşıyorlar. Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi çağdaş ve modern bir teknolojik sistemle hazırlamak başta öğretmenlerimizin ve biz velilerin en önemli görevidir. 





Çocuklarımızın eğitimine hayatlarını adayan öğretmenlerimize, geleceğimizin güvencesi ve teminatı olan çocuklarımıza ve onların değerli ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, yeni eğitim öğretim yılının tüm toplumumuz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu düşüncelerle 2018-2019 eğitim-öğretim yılında, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak tüm eğitim camiamıza Rabbim’den başarılar diliyorum” dedi. 
 

ÖZEL HABER YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.