GENEL Haber Girişi : 10 Mayıs 2019 00:08

BAŞKAN BEYOĞLU, İFTARINI BAĞLAR HALKIYLA AÇTI

BAŞKAN BEYOĞLU, İFTARINI BAĞLAR HALKIYLA AÇTI
Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Beyoğlu, iftarını vatandaşlarla açmaya devam ediyor. Mübarek Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte, manevi duyguların doruğa çıktığı ülkemiz ve tüm İslam Aleminde, vatandaşlar ve devlet yöneticileri, iftar sofral
 Bu kapsamda Merkez Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Beyoğlu da, iftarını Bağlar halkıyla açarak, hem Ramazan ayının manevi güzelliğini vatandaşlarıyla beraber yaşıyor, hem de iftar sonrasında, vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor. Bağlar halkıyla iç içe olmaya devam eden Başkan Beyoğlu, iftarını Şeyh Şamil Mahallesi’nde ikamet eden ‘Kuş’ ailesine misafir olarak açtı.  


 
AMAÇ, SORUNLARA KALICI VE KÖKLÜ ÇÖZÜMLER ÜRETMEK 
 
 Başkan seçildiğinden bu güne Bağlar halkının sorunlarıyla yakinen ilgilenen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, her gün Bağlar ilçesinin farklı bir mahallesine misafir oluyor. Önceki akşam Şeyh Şamil Mahallesi’nde ikamet eden ‘Kuş’ ailesinin misafiri olan ve iftar sofrasında mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Beyoğlu, mahallelinin sorunlarını da dinleyerek onlarla yakından ilgilendi. 
  

 
ZİYARETLER, ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDECEK  
 
Eşi Dürdane Beyoğlu ile, dün akşam da, Muradiye Mahallesinde ikamet eden Demir ailesine onu olan Beyoğlu’nun bu ziyaretleri, kuşkusuz vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Demir Ailesi mensupları, ‘sağ olsun sayın başkanımız, Hüseyin Beyoğlu evimize gelip, iftarı bizimle birlikte açması, bizleri çok sevindirdi. Bugüne kadar evimize bir başkan gelmedi. Bu nedenle, sayın Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’nun ziyareti, büyük önem taşıyor. Allah; razı olsun, böylesi ulvi günlerde, çocuklarımız çeşitli hediyeler getirerek sevindirmesi, bizim sorunlarımızı dinlemesi, unutulmaz bir değer taşıyor bizler için’.  


  
KISA ZAMANDA HALKIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU  
 
Başkan Hüseyin  Beyoğlu, ‘bir dünya lideri olan sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık dile getirdiği gibi, biz halkımızın efendisi değil, hizmetkarı olma şiarıyla yol çıktık. Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, manevi hazzını doyasıyla yaşadığımız Mübarek Ramazan ayını da halkımızla beraber geçireceğiz. Kapımız herkese açık olacak.

 

Kimseyi dışlamadan, hor görmeden, yok saymadan, herkesi bir bütünün parçası ve olmazsa olmazlarımız arasında görerek, bu hizmet yolculuğuna aralıksız olarak devam edeceğiz. Bu sebeple her gün farklı bir mahalleye, bir aileye misafir oluyoruz. Böylelikle halkımızın sorunlarını ve taleplerini de yerinde dinlemiş oluyoruz. Aldığımız dualar, bizim için büyü mutluluk ve ilham kaynağı oluyor. Daha güzel ve konforlu bir Bağlar İlçesi inşa etmek için hepimiz el ele gönül gönüle vererek, gayret göstereceğiz. 



Bize sadece evlerinin değil, aynı zamanda kalplerinin de kapılarını açan vatandaşlarımız ne kadar teşekkür etsek azdır. Gösterdikleri nezaket ve misafirperverliklerinden ötürü, kadirşinas halkımıza teşekkür ederim. Bayram sonrasında ev ziyaretlerimizin yanısıra, esnaf ve STK ziyaretlerimiz de devam edecek. Bu vesileyle, bütün halkımızın ve İslam Aleminin Mübarek Ramazan-ı Şerifi’ni en kalbi duygularımla kutlar, bu müstesna günlerin ülkemize, İslam Alemine ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur dolu günlere vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.’ diye konuştu. 


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.