GENEL Haber Girişi : 18 Nisan 2019 23:38

Başkan Beyoğlu: Biz hizmet için varız, insanlık için varız

Başkan Beyoğlu: Biz hizmet için varız, insanlık için varız
YSK'nın KHK ile ihraç edilen seçilen belediye başkanlarına mazbata verilmeyecek kararının ardından Diyarbakır Bağlar'da mazbata AK Parti’nin adayı Hüseyin Beyoğlu'na verildi. Beyoğlu mazbatasını alır almaz makamına geçerek Bağlar Belediye Başkanlığı görev
Bağlar ve Diyarbakır halkına teşekkür eden Başkan Beyoğlu, “Biz hizmet için varız, insanlık için varız” dedi. Yüksek Seçim Kurulu'nun KHK ile ihraç edilenlere mazbata verilmeyecek kararının ardından, Diyarbakır Bağlar İlçesi’nde, mazbata AK Parti’nin adayı olan Hüseyin Beyoğlu’na verildi. YSK, geçtiğimiz günlerde KHK ile ihraç edilen ve 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçilenlere mazbata verilmeyeceğine karar vermişti.  
 


 
“BAĞLAR VE DİYARBAKIR HALKINA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM”  
 
İlçe seçim kurulundan mazbatasını alan Beyoğlu, “Ya Allah Bismillah mazbatamızı aldık. Kıymetli Diyarbakırlılar kıymetli Bağlar halkımız, bizler seçim süresi boyunca Bağlar'ımızda gezmedik ev ve esnaf bırakmadık. Bu süreçte bizlere oy versin veya vermesin, önemi olmaksızın Bağlar ve Diyarbakır halkımıza şükranlarımı sunarım” dedi.  
 


 
“BİZ HİZMET İÇİN VARIZ, İNSANLIK İÇİN VARIZ”  
 
Bağlar Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra ziyaretçilerinin ardı arkası kesilmeyen Hüseyin Beyoğlu, belediye çalışanlarına talimat vererek hiç kimsenin bekletilmemesini söyledi. Hiç kimsenin kapıda bekletilmemesini personellerine talimat olarak veren Beyoğlu, “Hiç kimse bu kapıda beklemesin her gelen misafiri içeriye alınız bunu böyle bilin kesinlikle hiç bir vatandaşı bekletmeyiniz. Hiç bir personelin endişesi olmasın herkes rahat olsun. Biz hizmet için varız insanlık için varız kimseyi sıkıntıya sokacak bir durum söz konusu değildir. El birliği ile halkımıza sahip çıkacağız, Bağlar ilçemizin sorunlarını Allah’ın izni ile asgariye indireceğiz bu makamlar gelip geçicidir derdimiz makam değil derdimiz halkımıza hizmettir. Bağlar ilçemize en güzel hizmeti elbirliği ile hep birlikte yapacağız. Kimin ne sorunu olursa olsun sorunlarına çözüm bulacağız gönüllere dokunacağız, halkımıza hizmet bizler için onurdur. Kanunlarımız çerçevesinde herkesimin sıkıntılarını gidereceğiz zaman ve sabırla” diye konuştu.  
 


 
“TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET İLE HİZMET EDECEĞİZ” 
 
400 bin nüfuslu Bağlar halkına tevazu, samimiyet ve gayret ile hizmet edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Beyoğlu, “Bizim belediyecilik anlayışımız Bağlarımıza bağlı 400bin nüfus olan kıymetli ve değerli hemşehrilerimize tevazu,samimiyet ve gayret ile hizmetkar olma anlayışıdır. Allah’ın izni ile Bağlar ilçemize yakışır hizmetler yapacağız ve hepinizin duasını bekliyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.