GENEL Haber Girişi : 24 Kasım 2018 01:17

Başkan Altuğ'dan, Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Altuğ'dan, Öğretmenler Günü Mesajı
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Engin Altuğ ,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında öğretmenlerin, eğitim sisteminin vazgeçilmezlerinden olduğunu belirten Başkan Engin Altuğ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni nesli öğretmenlere emanet ederken, öğretmenin toplum içerisindeki önemini, büyüklüğünü ve yüceliğini vurguladığını ifade etti.



  
Altuğ, mesleğe gönül veren, fedakarca görev yapan öğretmenlere şükranlarını ifade ederek, "Milletlerin hayatlarını devam ettirmesinde, kalkınmasında ve geleceğe umutla bakmasında, hayati öneme sahip öğretmenlerimiz aslında yılın sadece bir gününde değil, sürekli hatırlanmalı ve hak ettikleri değer ve saygıyı sürekli görmelidir. Gelecek nesillerimizi yetiştiren ve yaptıkları özverili çalışmalar hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek olan öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmeler gününü kutlar, bu denli önemli ve hassas bir mesleği icra ettikleri için kendilerine saygı ve sevgilerimi sunarım. Bu vesileyle, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit düşen öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum"  dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.