GENEL Haber Girişi : 29 Ekim 2020 00:57

BAŞKAN AKMEŞE'DEN MÜBAREK KANDİL MESAJI

BAŞKAN AKMEŞE'DEN MÜBAREK KANDİL MESAJI
Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, bu akşam idrak edeceğimiz Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Ali Suat Akmeşe, yayınladığı mesajında bu gecenin ulvi bir gece olduğuna dikkati çekerek, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Bir Mübarek Kandil Gecesi’ne daha kavuşmanın tarifsiz mutluluğu ve hazzını yaşamaktayız. Böylesi kudsi geceleri manevi bir ganimet bilerek, dua, tesbihat ve zikirle geçirmeliyiz.


Biz yaratılanların, Yüce Yaradanımız’a en çok yaklaştığımız anlardır, böylesi kutsi geceler.


Sevgili Peygamberimiz (S.A.V), Yüce Rabbimiz’in insanlığa gönderdiği en son elçidir ve bütün bir insanlığın dirilişi, karanlıklardan aydınlığa geçişi için mücadeleler vermiştir.


Bütün insanlığa örnek olacak bir hayat sürmüş olan Peygamber Efendimiz (S.A.V), güzel ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamından tüm insanlığa aktarmıştır.


Bu kutlu geceyi, Sevgili Peygamberimiz’in örnek hayatını, tüm insanlık alemine aktardığı İlahi mesajları düşünerek ve bunları hayatımıza yansıtmak için bir fırsat olarak görmeliyiz.


Mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı bu gecede birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı arttırmalı, akrabaları ziyaret etmeli, yoksullara, yetim ve kimsesizlere el uzatmalıyız.


Bu kutlu gece vesilesiyle sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (S.A.V) salat ve selamlarımızı yollarken, Mevlid Kandili'nin bütün İslam Alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini, Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum’.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.