GENEL Haber Girişi : 03 Mayıs 2020 19:42

BASIN EMEKÇİLERİMİZİ EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM

BASIN EMEKÇİLERİMİZİ EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM
D.BAKIR- Karakuş Gold Group Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Şeyhmus Karakuş,‘3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü’ dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
Yazılı bir açıklama yaparak, ‘3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü en içten dilekleriyle kutladığını belirten Şeyhmus Karakuş, gazetecilerin son derece zor koşullarda, cansiperane görev yaptıklarına dikkat çekti. Aynı zamanda Şeyhmus Karakuş, mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Gece gündüz demeden, fedakârca çalışan basın emekçilerimiz, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisidir. 

Basın mensuplarımız, halkımızın şeffaf, tarafsız ve güvenilir bilgilendirilmesi adına son derece önemli bir görevi icra etmektedir. Basınımız, her zaman demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkarak görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Milli ve Manevi değerlerimize saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini benimsemiş basın yayın kuruluşlarımız, demokrasimizin en büyük güvencesidir. Basınımız; haber, düşünce ve bilgiyi tarafsız bir şekilde kamuoyuna ileterek, toplumun doğru bilgilendirilmesi konusunda çok önemli bir görevi ifa etmektedir. 

Nitekim 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gösterdikleri son derece onurlu ve vakur yayıncılık anlayışıyla, bir kez daha alkışı hak eden basın yayın kuruluşlarımız ve bütün mensuplarını, bu vesileyle de bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Bu onurlu görevi ilkeli ve objektif gazetecilik anlayışı ile, başarıyla icra eden basınımız, haber alma ve öğrenme hakkının layıkıyla kullanılmasına da hizmet etmektedir. Vazifelerini en iyi şekilde icra etmeye çalışarak, halkımızı doğru ve güvenilir bilgilerle aydınlatan değerli basın çalışanlarımızın ‘3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü en halisane duygularımla kutlar, kendilerine meslek hayatları boyunca başarılar dilerim’.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.