GENEL Haber Girişi : 06 Ekim 2018 22:07

Bahçeşehir Koleji, İskenderpaşa İlköğretim Okulu'nu kardeş okul kabul etti

Bahçeşehir Koleji, İskenderpaşa İlköğretim Okulu'nu kardeş okul kabul etti
Diyarbakır'da yıllardır başarılarıya göz dolduran Bahçeşehir Kolleji, İskenderpaşa İlköğretim Okulu'nu kardeş okul olarak kabul etti.
Özel Bahçeşehir Kolleji öğrencileri ve öğretmenleri, "Kardeş Okul' projeleri kapsamında Diyarbakır İskenderpaşa İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek kendilerini kardeş okul olarak kabul ettiklerini ilettiler. 




Özel Bahçeşehir Koleji Müdürü Hacı Ali Çelik yaptığı konuşmasında Diyarbakır'da bir ilk olan uygulamanın örnek olduğunu okul ve öğrenciler arasında oluşan kardeşlik algısının hayatın tüm safhalarında devamını görmek istediğini belirterek her iki okul yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.  
İskenderpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Bozkuş ise yaptığı konuşmada bu kardeşliğin, öğrencilerin kişiliklerinin oluşumuna, başarılarına olumlu katkı sağlayacağını ifade etti. 




Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren ve kendilerine teşekkür eden Bozkuş, "Bahçesehir Koleji Müdürü Hacı Ali Çelik, Okul Aile birliği başkanı Neval Onat ve sevgili öğrencileriyle beraber okulumuzu ziyarete geldiler. Bu güzel dayanışma bütün okullara örnek olsun. Bu sıcak ve samimi ziyarete fazlasıyla memnun olduk. Okul Aile Birliğinin öğrencilerimiz için aldıkları hediyeleri takdim ettiler. Öğrencilerimizi sevindirdiler Allah kendilerinden razı olsun. Hayatın paylaşmakla ve sevmekle değer kazanacağının ve anlamlanacağının bugün bir sefer daha canlı şahidi olduk. 





Bu ziyarette bizleri yalnız bırakmayan Sur İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Eyüp Uçak ve Şube müdürü Mehmet Dervişoğluna , Bahçesehir Koleji Müdürü Hacı Ali Çelik müdürüme , Bahçesehir  Okul Aile Birliği Başkanı Neval Onat, Ögretmen ve Öğrencilerine şahsım ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah farklı proje ve etkinliklerde birlikte olmak umuduyla" diye konuştu. 
 




ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.