GENEL Haber Girişi : 06 Ekim 2020 22:20

Bağlar’da Kentsel dönüşüm için ilk kazma Mart’ta vurulacak!

Bağlar’da Kentsel dönüşüm için ilk kazma Mart’ta vurulacak!
Bağlar’da başlatılacak Kentsel dönüşüm ile ilgili detay veren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar’daki Kentsel dönüşüm için Mart ya da Nisan ayında ilk kazma vurulacağının altını çizerek, Amaçlarının Bağlar’ın tümünü modern ve yaşanabilir bir

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı “Kentsel Dönüşüm Projesi” ilçenin çarpık kentleşme ile gündeme gelen 260 bin nüfuslu bölgesi için modern kentleşme umut olurken, ilk kazmanın Mart veya Nisan ayında vurulacağı öğrenildi

Kentsel dönüşümü değerlendiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Kentsel dönüşümün Bağlar’ın Kaynartepe mahallesindeki 53 bin metrekarelik bir alanda 7 bin nüfusu kapsayan bir yerde olacağını belirterek, “Kentsel dönüşüm Allah’ın izni ile bu yıl tamamlanacak. Mart veya Nisan’da kazma vurulacak. Kentsel dönüşüm bu hızla devam edecek.

Öncellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından orada kamulaştırma yapılarak, hak sahiplerine ödemelerinin yapılacağının altını çizen Başkan Beyoğlu, şunları söyledi:

“Ve dolayısıyla hiçbir vatandaşımız orada mağdur olmayacak. Herkes hakkına kavuşacak. Herkes şuan oturduğu evden daha güzel bir eve gidecek.

“KAMULAŞTIRILACAK EVLER KARŞILIK TOKİ EVLERİ TAVSİYE EDİLECEK”

Kamulaştırılacak evlere karşılık TOKİ’den evler tavsiye edilecek. Veya isteyen kendi değerinden hatta oturduğu evden daha fazla bir değer ile parasını alacak. O şekilde kimse mağdur olmayacak. 250 bin vatandaşımızın yaşadığı Bağlar’ın tamamında bu kentsel dönüşümü devam ettirmektir. İnşallah bu 5-10 zarfında modern ve yeni bir Bağlar, geniş caddeleri, çocuk oyun alanları, kültürel faaliyetleriyle eğitim kompleksleriyle modern bir şehir ortaya çıkacak.

“KENTSEL DÖNÜŞÜM BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”

Kentsel dönüşüm bizim olmazsa olmazımızdır. Seçim manifestosunda da vardı. Biz bu göreve başladığımız ilk günden itibaren ciddi bir şekilde kentse dönüşümün üzerinde durduk ve hamdolsun kentsel dönüşüm Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesi ve onayıyla Bağlar’ımıza çok büyük bir hediye oldu. Bağlar’daki çarpık kentleşmede yaşayan vatandaşlarımız daha modern, huzurlu ve güzel bir yerleşim biriminde yaşayacaklardır”

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.