GENEL Haber Girişi : 12 Temmuz 2019 14:16

AYŞEGÜL ÇEPİK’TE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ADAY

AYŞEGÜL ÇEPİK’TE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ADAY
Ak Parti Kadın kollarının değişik kademelerinde görev yapan Ayşegül Çepik’te İl Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Çepik, uzun yıllar boyunca çok sayıda kadının sıkıntısı ile yakından ilgilenmesiyle ve birçok kişiyi iş sahibi yapmasıyla ta
10 yıldan bu yana Aile Destek merkezinde kadınlara yönelik eğitim veren ve çok sayıda kadının meslek sahibi olmasına vesile olan Ayşegül Çepik Ak Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 2 yıldan bu yana da Ak Parti Yenişehir İlçe Kadın Kollarında aktif faaliyetlerde bulunan Çepik, ‘Ak Partiye gönül verenlerdenim.’ Diyor.  



Ak Partinin kendisi için bir dava olduğunun altını çizen Ayşegül Çepik şunları aktarıyor: “Benim için davadır bugün partimize yapılan yanlışlıkların görülmesini istiyorum. Yeni yüzlerin olmasını, taze kanın olması gerektiğini düşünüyorum. Yıllardır hep aynı kişilerin olması partimize zarar vermeye başladı. Okunan bir kitabi tekrar okuduğumuzda ilk günkü gibi istekle okuyamadığımızı, sürükleyici olmadığını düşünüyorum. Çünkü sonu belli, bu yüzden yola devam diyorum. Elimden gelen ne varsa da yapmaya hazırım. Halk Eğitimde 4 ilçede kuaförlük alanında birinci oldum. Öğrencilerime is yerleri açmaları için yardımcı oldum. Bu anlamda insan odaklı çalışmalar ile kapsama alanımızı genişletmeye talibim.” Dedi.  


ÖZEL HABER :AHMET BEŞENK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.