Zülfü Çiçek'e Hani esnafından tam not

Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olan Zülfü Çiçek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çiçek, Hani Hayvan Pazarını ve Hani esnafını ziyaret ederek kendilerinden seçimlerde AK Parti'ye destek verilmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı zamanında kendisinin personeli olan ve belediyeciliği ustasından öğrenen Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı Zülfü Çiçek Hani'de gittiği her yerde adeta belediye başkanı gibi karşılanıyor.  





Hani Hayvan Pazarı'nın önde gelen tüccarlarından ve esnaflarından İsmail Gögercin, Hüseyin Şık, Davut Yıldız, Abdullah Çetinkaya, Bedri Çiçek ve Ahmet Tektaş, Hani aday adayı Zülfü Çiçek'i desteklediklerini belirterek, kendisinin aday olarak seçilmesi halinde kendisine sonsuz destek vereceklerini söyledi.

 

Dertlerinin makam değil insanlığa hizmet olduğunu belirten Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı Zülfü Çiçek, "Derdimiz makam değil derdimiz insanlığa hizmet  olacak lafla değil icraatlarla geleceğiz. Kapımız herkese açık olacak şeffaf olacağız  hizmeti halkımızın ayağına götüreceğiz 15 günde bir halkımızı sorunlarını dinleyerek  halkımızla toplantı yapıp sorunlarına çözüm getireceğiz" dedi. 



Hani'de alt yapının yetersiz olduğunu, işsizliğin had safhada olduğunu da sözlerine ekleyen öncelikle bunları düzelteceğini de anlatan Çiçek, "İlçemizde alt yapı yok, kaldırımlar eksik, çocuk parkları yok denecek kadar az, işsizlik  had safhada  öyle becerikli genç kızlarımız ve gençlerimiz  var dır ne yazık ki işsizler bu kardeşlerimize iş imkanları sağlamamız  gerekiyor Allahın izni ile elimizden geleni yapacağız. 



Hani ilçemizde en büyük tekstil atölyesini kuracağım Allah’ın izni ile 200 İşsiz kardeşimize iş imkanı sağlayacağız. 





Esnafımızın, emeklilerimizin, gençlerimizin,engellilerimizin dul ve yetimlerin güçlü sesi olacağım  , sorunlarına çözüm bulacağız  hani  ilçemiz ve halkımız her şeyin en güzeline layıktır  el birliği ile hanimizin gelişmesi için çaba sarf edeceğiz  han ilçemizde güzel tarihi yerler vardır bu tarih kokan ilçemizi turizme açacağız  gençlerimize iş imkanları sağlayacağız onlarca projelerimiz var  bunlar inşallah kazanırsam gerçekleştireceğiz hani hizmete susamış  bu hizmetlerin en güzelini han ilçemize yapacağız.



Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey  Türk tarihinde ülkemize güzel hizmetler yaptı bizde onun yolunda gideceğiz siyasetin en iyisini yapacağız  halkımıza  hizmetlerin en güzelini yapacağız  ben başkan olursam hizmete devam edeceğiz başka bir arkadaşımız olsa  biz partimize hizmet edeceğiz bu bir yarıştır o yarışı o bayrağı yükseklere çıkartacağız" diye konuştu. 




Zülfü Çiçek'i bir ağabey bir kardeş bir dost olarak gören ve kendisini sonsuz destekleyeceğini belirten esnaflardan Aydın Kara, "Gürbüz'de ve Hani ilçemizde Zülfü Çiçek ağabeyimizin çevresi çok geniş sevilen sayılan bir önemli isimdir. İnşallah seçilir ve bizde kendisine sahip çıkarız.

 

Siyasette kavrulmuş güzel bir insandır, halka faydalı bir insandır. İsteriz ki başkanımız olsun gençliğin sesi olsun. Siyasetçilere asla güven duymuyorum ama Zülfü Çiçek ağabeyimize güvenim tamdır, desteğimizde çok fazla olacak. Kendisi bir dava adamıdır inşallah başkan olur" diye konuştu. 





Hani'nin Zülfü Çiçek gibi genç ve dinamik bir başkana ihtiyaç duyduğunu belirten esnaflardan Mühiyeddin İlcan ise, "Zülfü Çiçek kardeşim değerli bir kardeşimizdir gençtir dinamikti yardımseverdir  daha doğrusu düşenin dostudur biz yıllardır tanıyoruz asla dürüstlükten taviz vermez yoksullara ve fakire  derdi olan  insanlara kucak açmıştır. 




Elinde geleni yapmıştır ve halende yapıyor. Hani ilçemizde çok sevilen güzel bir insandır. Hani'ye başkan olarak seçilirse  hizmet gelir  faydası olur ve bundan hiç de şüphem yok. 15  yıldan bu yana değerli Zülfü beyi tanıyorum çok sağlam bir yapısı var  elinden geleni yapıyor halkına mütevazi hürmetkar saygınlığı ile sevilen önemli bir değerdir. İsterizki başkan olsun kısmetse olur  davasına sadık bir insandır kişilikli bir insandır" diye konuştu.  
 
 
  ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
27.11.2018 23:45:00