Yılmaz'dan Başkan Atilla'ya destek mesajı

Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği Genel Başkanı Şükran Yılmaz,Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen mevcut başkan Cumali Atilla için bir destek mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta AK Parti'nin büyükşehir belediye başkanlarını açıklaması ve Diyarbakır'a da yaptığı hizmetler ile adından söz ettiren mevcut başkan Cumali Atilla'nın gösterilmesini memnuniyetleri karşıladıklarını belirten Başkan Şükran Yılmaz, "Atilla Başkan işini layıkıyla yapan Diyarbakır'ın bir değeridir. Sayın Başkanımızın aday gösterilmesi bizleri mutlu etti" dedi. 




Başkan Atilla'nın 2 yılda çok başarılı hizmetler yaptığının da altını çizen Başkan Şükran Yılmaz, "Diyarbakır yıllardır yaşanan olaylar nedeniyle hizmete susamış bir kenttir. Yıllardır belediyeyi yöneten partiler hiç bir hizmet yapmadı, oysaki kayyum olarak atanan Başkan Cumali Atilla bu kısa sürede Diyarbakır'a başarılı ve iyi hizmetler yaptı. Bizler Diyarbakır halkı olarak böyle başkanlar istiyoruz ve kendisinden çok memnun olduğumuzu açıklıyoruz. sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onu aday göstermesinden memnuniyet duyuyoruz ve olumlu karşılıyoruz. Bizde Başkan Atilla ile beraber çalışmaktan onur duyacağız" diye konuştu. 
 
03.12.2018 00:41:00