Yenişehir adayı Hüseyin Cengiz'den Milli Beka Hareketi'ne ziyaret

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi'ne AK Parti'den Başkan adayı olan Hüseyin Cengiz seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları'na ziyaretlerde bulundu. STK ziyaretleri kapsamında Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret eden

AK Parti'den Yenişehir Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Cengiz seçim çalışmaları kapsamında Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Taşkıran'ı makamında ziyaret etti. Cengiz'i Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Taşkıran, İl Başkan Danışmanı Nimet Tetik Çiçekli ve dernek üyeleri karşıladılar.  



"DERNEK OLARAK HÜSEYİN CENGİZ'İN YANINDAYIZ" 

Milli Beka Hareketi olarak AK Parti'nin Yenişehir Belediye Başkanı Hüseyin Cengiz'in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve 31 Mart'taki yerel seçimlerde Hüseyin Cengiz'i destekleyeceklerini dile getiren Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Taşkıran, "Sevgili dostumuz ve Yenişehir Belediyesi Başkan Adayımız Hüseyin Cengiz seçim ziyaretleri kapsamında Başkanlık sistemi enstitümüzü ziyarette bulundu. 




Ziyarette Diyarbakır'ın kalkınması ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi kapsamında şehrin mimari açıdan ve halka dokunan tüm projelerde varlık gösterilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Bizlerde kendisine bu konuda destek olacağımızı tüm projelerde varlık göstereceğimiz ve hizmette hep beraber olacağımızı belirterek Yenişehir İlçemizi AK Parti'nin adayı Hüseyin Cengiz ile kazanacağımı söyledik. Öte yandan, Hüseyin Beyin ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Hüseyin bey çok isabetli bir adayımızdır, kendisi çevresinde sevilen sayılan bir insandır. Bizlerde Milli Beka Hareketi olarak tüm gücümüzle  sahip çıkacağız çünkü kendisi asla insan ayırımı yapmaz  ailesi belli  bir bireydir. Kendisi sayesinde Yenişehir'e hizmet gelecek. Kendisine desteğimiz tamdır" diye konuştu.


  
CENGİZ: BİZLER HİZMET İÇİN VARIZ 

Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan Yenişehir'in AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Cengiz ise, "STK'lar bizler için önemlidir. STK ziyaretlerimiz kapsamında bizlerde için çok kıymetli bir STK olan Milli Beka Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Taşkıran beyi ziyaret ettik ve destek istedik sağolsunlar bizleri ağırladılar ilgilendiler çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. İnşallah bir birimize destek olacağız ve el birliğiyle Yenişehir ilçemizi kazanacağız. Bizleri ağırlayan İbrahim Taşkıran beyefendi ve Nimet Tetik Çiçekli hanımefendiye çok teşekkür ederiz.  Bizler Allah'ın izniyle kazandığımız zaman kapımız her zaman açık olacaktır ve her kesimi dikkate alacağız. Bizler hizmet için varız ve Diyarbakırımız her şeyin en güzeline layıktır.



Evliyalar ve insanlık şehrine hizmet bizler için önemlidir fakir fukaranın, mazlumun  dertlerine çözüm getireceğiz, sorunlarını çözmek için  tüm imkanları seferber edeceğiz. Bizler laflarla değil icraatlarımızla bunu yapacağız . Bende içinizden biriyim, gitmedik hiçbir köy mahalle bırakmayacağım bizler AK Parti olarak herkesimi kucaklayacağız kapımızı açık tutacağız insanlığa hizmet için geliyoruz" dedi. 
  






ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
17.02.2019 00:56:00