Vatandaşlar genç mühendis Ahmet Aydın'ı Yenişehir'e başkan istiyor

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala aday adaylarının yanı sıra vatandaşlarda da heyecanlı bekleyiş başladı. Bir çok kişinin başvuru yaptığı belediye seçimlerine vatandaşlarda adaylarını sosyal medya üzerinden açıklıyorlar.

Diyarbakır Yenişehir İlçesi'ndeki vatandaşlar artık gençlerin önünün açılması gerektiğini belirterek, 26 yaşındaki genç mühendis Ahmet Aydın'ın Yenişehir Belediye Başkanı olmasını istediklerini söylediler. 23 yaşında AK Parti İl yönetimine girmeyi başaran ve en genç il başkan yardımcısı ünvanını alan başarılı mühendis Ahmet Aydın için sosyal medya üzerinden Yenişehir Belediye Başkan adayı olması için kampanya başlatıldı. Aydın'ın aday olması için rekor derecede paylaşımlar yapılırken, genç mühendisten aday adaylığı konusunda net bir tavır yok.  




Ahmet Aydın'ın genç yaşına rağmen siyasette gösterdiği başarılar ve hayırseverliği nedeniyle taktir topladığını belirten vatandaşlardan Necati Alkan, "Ahmet Aydın kardeşimiz Diyarbakır'ın köklü ailelerinin bir ferdidir. Terkan bölgesinden blok oylara sahiptirler çok seveni var  ve kendisi de bu genç yaşına rağmen çok yardımseverdir.  Eğer aday adayı olursa  ve başkanlık için aday gösterilirse Yenişehir ilçemizde oy patlaması yapacaktır inşallah. AK Parti'de başkan yardımcılığını yapmış genç dinamik bir faydalı kardeşimizdir. 


Bu değerli kardeşimizin Diyarbakır'ın her tarafında çevreleri var. Kendisine desteğimiz sonsuzdur. Allah yolunu da bahtını da açık etsin bu değerli kardeşimizin ve inanıyoruz ki, AK Partimiz bu değerli genç kardeşimize fırsat verecektir" diye konuştu.  


Ahmet Aydın kimdir? 


İş adamı Ahmet Aydın 1992 yılında Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde doğdu. 15 yaşında Fırat Üniversitesi inşaat mühendisliğini kazanıp 20 yaşında mezun oldu. İstanbul Kent Üniversitesinde yüksek lisans eğitimine devam eden Aydın, 23 yaşında AK Parti il yönetimine seçilip en genç il başkan yardımcısı unvanını aldı.  
 
 
HABER .YILMAZ ACU
08.11.2018 23:29:00