Üstündal ve Sevim Ailelerinin Muhteşem Düğünü

Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden Üstündal ve Sevim ailelerinin çocukları Musa Üstündal ve Seher Sevim düzenlenen muhteşem düğün töreniyle evliliğe ilk adımlarını attılar. Kayapınar’da bulunan Ava Düğün Salonunda düzenlenen görkemli düğün gecesine iş dü

Diyarbakır’ın köklü ailelerinden olan Üstündal  ailesinin oğulları Musa Üstündal , Diyarbakır'ın saygın  ailelerinden Sevim  ailesinin biricik kızı Seher Sevim  ile hayatlarını birleştirdi. Tanınmış ses sanatçılarının birbirinden güzel Kürtçe ve Türkçe türküleriyle misafirlerin coştuğu düğün gecesinde gelin damat düğünde gönüllerince eğlendiler. 




Çok sayıda çelenkin gönderildiği düğüne Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Cebe, TES İŞ Sendikası Başkanı Şükri Kaçmaz, MEB Birsen Başkanı M. Zeki Yağmur, D.S.İ Personelleri ve çok sayıda davetli katıldı 



DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU 

Merkez Kayapınar İlçesinde bulunan güven Ava Düğün salonu yapılan görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Musa ve Seher çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, bir hayli kalabalık bir davetli topluluğu da bu anlamlı güne şahitlik ettiler. Alkışlar arasında salona giren genç çiftin, kısa biyografileri sinevizyon ekranından katılımcılarla paylaşıldı.  




Ardından başlayan düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, katılımcılar oldukça keyifli anlar yaşadılar. Davetlilerin tarafından sahneye davet edilen mutlu çiftin oyunu, dakikalarca ayakta alkışlandı. 13 katlı olarak hazırlanan düğün pastasını gelin ve damak birlikte keserek birbirlerine ikram ederken, düğünde Diyarbakır Halk oyunları ekibi ve yerel sanatçılar da seslendirdikleri birbirinden güzel Kürtçe ve Türkçe parçalar ile davetlileri coşturdu. 



Konuklar ise, şarkılar eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlenirken, zaman zaman seslendirilen parçalara eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden rüya gibi düğünün takı töreninde ise izdiham oluştu. Takı töreninden sonra, damat ve gelin düğün salonundan davetlilerin alkışları arasında mutlu bir şekilde ayrıldı. Davetliler damat ve gelinle fotoğraf çekmek için kuyruk oluşturan davetliler, hayatlarını birleştiren genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler.   



Düğünün bitiminde kısa bir teşekkür konuşması yapan Musa Üstündal , “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Mutluluklar paylaşıldıkça artar, üzüntüler ise azalır. Mutluluğumuza ortak olarak sevincimizi katlayan bütün akrabalarımız, dostlarımız, yakınlarımız. İyi ki varsınız. Uzak bölgelerden gelenler, ayaklarınıza sağlık, bizleri bahtiyar ettiniz. Bizleri kırmayıp, işlerinizi bırakıp, kilometrelerce yol kat ettiniz. 



Saygıdeğer kurum yöneticilerimiz, kanat önderlerimiz, Esnaf Odaları Birliklerinin temsilcileri.değerli akrabalarım ,dostlarım  Allah, hepinizden razı olsun iyi ki varsınız. Rabbim, bu cennet mekan vatanımızda hepimizin birlik ve dirlik içerisinde yaşamımızı nasip buyursun” diye konuştu. 
  



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
03.03.2019 22:38:00