ÜLKEMİZDE YENİ BİR DÖNEMİN KAPISINI ARALIYORUZ

D.BAKIR- Avukat Süleyman Elhakan, Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Genel Seçimleri sonrası, ülkemizde yeni bir dönemin başladığını belirtti.

Ak parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimden büyük bir başarıyla çıktığını belirten Diyarbakır’ın tanınan ve başarılı hukukçularından Av. Süleyman Elhakan şunları söyledi: 
‘Evvela, gerek Cumhurbaşkanlığı ve gerekse Milletvekili Genel Seçim sonuçlarının, ülkemize ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. 


16 yıldır gerek Başbakan ve gerekse Cumhurbaşkanı olarak, büyük projelere imza atan ve ülkemize bir çok farklı kulvarda adeta çağ atlatan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha tarihi bir başarıya imza atarak, halkımız nezdindeki güvenini perçinlemiştir. 
Sayın Cumhurbaşkanımızın, bugüne kadar ülkemiz için yaptığı çalışmalar ve ortaya koyduğu somut projeler hepimizin malumu. 
Misyonu olmayanın vizyonu da olamayacağı, her iki seçimde açık seçik bir şekilde görüldü. 

Sinesinde sayısız İbadethane bulunan, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kenti, Şehr-i Diyar-ı Bekir olarak, ülkemize her alanda büyük kazanımlar sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımıza, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. 
Artık bundan sonra yapmamız gereken en önemli iş, Sayın liderimiz ve bu kutlu davanın etrafında kenetlenerek, bütün birikimlerimizle ülkemizin âli çıkarları için mücadele etmektir. 

Gün, bir olma, birlik olma, kenetlenme günüdür. Çocuklarımızın geleceği için el ele, gönül gönüle vererek, bu hizmet kervanında yerimizi alalım. 
Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, ülkemizin selameti, daha müreffeh ve bayındır bir hale gelmesi noktasında, Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenerek, bu kutlu yolculuğa devam edeceğiz. 



ÜLKEMİZ 2023 HEDEFLERİNE ULAŞACAK 

Yeni sistemle beraber, bürokrasi azalacak ve hizmet akışı daha süratli bir şekilde yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sık sık dile getirdiği gibi, artık ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için elbirliğiyle kollarımızı sıvayıp, gayret göstereceğiz. 
Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye'yi dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri haline getirene kadar bize durmak yok’ diyerek gösterdiği hedef, kendisinin ne derecede vizyonel bir bakış açısıyla olaylara baktığını gösteriyor.  


Cumhurbaşkanlığı ve 27'inci dönem Milletvekilliği seçimleri ile büyük ve lider ülke olma yolunda, çok önemli bir eşiği daha geride bıraktık. Ülkemiz bir demokrasi bayramına daha şahit oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimini  Erdoğan, açık ara kazanırken Cumhur İttifakı da Meclis'te çoğunluğu elde etti.  
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün güzelliklere layık olan saygıdeğer halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyor, bir kez daha seçim sonuçlarının hayırlar getirmesini Cenab-ı Rabbim’den niyaz ediyorum’. 
 
26.06.2018 16:00:00