ÜÇ VE AYLAR VE KANDİLLERDE NEFİS MUHASEBESİ YAPMALIYIZ

D.BAKIR- Diyarbekirspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar; 3 Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, yazılı bir mesaj yayınladı.

Diyarbekirspor Başkan Vekili ve Basın sözcüsü Veysi Avşar mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Regaib, elde edilmesi arzu edilen değerler demektir. Bu mübarek gece de, Cenab-ı Allah'ın biz kullarına sınırsız merhamet ve mağfiret ettiği kutlu gecelerden birisidir. Bu gecenin ve mübarek üç ayların, aziz vatanımız ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Bu mübarek günler ve geceler, kendimizi denetleme, değerlendirme ve sorgulama bakımından çok önemlidir.

Her Kandil gecesinde yaşadığımız günlerin ve bugüne kadar ki hayatımızın genel bir değerlendirmesini yaparak hatalarımızı, eksiklerimizi gidermemiz için bu geceyi, kendini yenileme ve manevi hedeflerimizi fırsatı olarak görmemiz gerekir. Üç Aylar ve mübarek kandil gecelerinde, Yüceler Yücesi Mevlamız, kullarına bol bol rahmet ve türlü ihsanlarda bulunur. Bu nedenle, biz Müslümanlar, Üç Aylarda, tarifi olanaksız mutluluklar yaşarız. 

Bu duygu ve düşüncelerle kadirşinas halkımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Regaib Kandili’ni kutluyor, Yüce Rabbim’den başta ülkemiz ve İslam alemi olmak üzere, tüm dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve huzur ihsan eylemesini niyaz ediyorum’.

18.02.2021 22:32:00