Timur'dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'na Özel Mesaj

Lider akademi özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi Müdürü Yasemin Timur, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Yasemin Timur, mesajında basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğuna vurgu yaptı.

Yasemin Timur, mesajında şunları söyledi:


"24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, basın emekçilerinin fedakarlıklarını ve toplum için üstlendikleri önemli rolü hatırlamak için bir fırsattır. Gerçekleri cesurca ortaya koyan, halkı bilgilendiren ve aydınlatan tüm gazetecilerimizi saygıyla selamlıyorum. Özverili çalışmaları sayesinde toplumumuz daha bilinçli ve daha güçlü bir hale gelmektedir. Basının özgür ve bağımsız olması, demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarındandır.
Bu özel gün vesilesiyle, tüm basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."


Timur'un bu mesajı, gazetecilere olan saygı ve minnettarlığını ifade ederken, basının özgür ve bağımsız olmasının önemine de dikkat çekiyor. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, basın özgürlüğünün ve gazetecilerin haklarının korunması adına önemli bir gün olarak kutlanmaya devam ediyor.


24.07.2024 21:54:53