Takdirlik karne ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan karne hediyesi istedi

Diyarbakır'da yaşayan dördüncü sınıf öğrencisi Tuna İdil Seykan yarı yıl karnesini takdir belgesi ile almayı başardı. Sevincini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektup ile dile getiren Minik Tuna İdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan karne hediyesi

2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sonunda 15 milyon öğrenci karne heyecanı yaşadı. Diyarbakır'da aldığı karne ve başarılı bir öğrenci olmasından dolayı kendisine verilen Takdir belgesinin heyecanını yaşayan Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencilerinden Tuna İdil Seykan bu mutluluğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektup ile dile getirdi. 



Mektubunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Dedeciğim diye hitap eden Minik Tuna İdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birde Cumhurbaşkanlığı Forsu önünde bir portresini de çizerek PTT aracılığıyla kendisine gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan karne hediyesi isteyen Minik Tuna İdil, birde 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde anne ve babasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermesini söylediğini de belirtti.  



İşte Minik Tuna İdil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi dolu mektubu 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Dedeciğim, ben Diyarbakır'dan Tuna İdil Seykan. Bu resmi sizin için çizdim, karnem çok iyi Takdir belgesi aldım sizden karne hediyesi istiyorum. Yaklaşan seçimlerde annem ve babama size oy vermesini söyledim. Sizi çok seviyorum. 
Sevgi ve saygılarımla... Torununuz, Tuna İdil Seykan



HABER:YILMAZ ACU
24.01.2019 23:29:00