SÖMÜRGECİ, KÜSTAH VE EDEPSİZSİN MACRON

D.BAKIR-Umut Ciğercisi işletmecisi Mahmut Yıldız, Fransa Devlet Başkanı Macron’un, haya ve edep dışı söz ve söylemlerinin, tipik sömürgeci ve küstah Fransız zihniyetinin bir tezahürü olduğuna dikkati çekti.

Açıklamalarda bulunan Mahmut Yıldız, Fransa’nın sözde devlet başkanı Emmanuel Macron’un, İslam Dinimiz ile ilgili söylediği sözlerin, haya ve hicaptan yoksun, asgari derecede aile ve devlet terbiyesi almamış insanların söyleyebileceği ve her şeyden önce bir insana yakışmayacak çirkin sözler olduğunu belirterek, şunları söyledi: ‘Daha önceki dönemlerde de, yine böyle izan yoksunu, nezaket ve insanlık fukarası Macron’dan, kendi karanlık iç dünyasını yansıtan, saygısız ve edep dışı ifadelere tanık olmuştuk.



Yine Fransa’da geçtiğimiz yıllarda, Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) ile ilgili yayınlanan paçavra kadar bile değeri olmayan sözde karikatürler, bir kez daha servis yapılarak, ülkeler arasındaki dostluk ve kardeşlik köprülerine adeta dinamit konulm

ak istenmektedir.

Dinimiz İslam ve Hazreti Muhammed (S.A.V.) ile ilgili söylenen sözler, tamamıyla bir akıl ve vicdan tutulmasından başka hiçbir şey değildir’.


‘Her fırsatta demokrasi ve hukuk nutukları atan, sözde demokrat, fakat gerçekte sömürgeci ve emperyalist zihniyet, ikiyüzlü ve kirli emellerini bir kez daha ifşa etmiştir’ diyen Mahmut Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı:


‘Şanlı Dinimiz İslam ile ilgili olarak, ruh hastası, psikolojik bir vaka edasıyla söylediği yalan ve iftiralar, dönüp dolaşıp bir kez daha suratında patlamış, daha önceki dönemlerde olduğu gibi, kendisini ve ülkesini dünyaya rezil rüsva etmiştir.


Üstelik bu defa sadece kendisini değil, kıta Avrupa’sını da küçük düşürmüş, bütün dünya milletlerine alay konusu etmiştir. Sözde siyasetçi, fakat özde ırkçı ve kafatasçı Fransız Marine Le Pen’in, kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını istemesi de, bu rezaletlere tüy dikmiştir.


Kutlu Dinimiz İslamiyet, Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) ve başörtümüze yönelik, tamamen kendi hezeyanlarını ve karanlık yüzlerini yansıtan kem söz söyleyenleri bir kez daha nefretle kınıyoruz.


Yüce Rabbim’den, bütün İslam Ülkelerine, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek, sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar nasip etmesini, niyaz ediyoruz’.


28.10.2020 12:02:00