Şehir Akademi eğitim öğretime hızlı bir giriş yaptı

Diyarbakır’da geçtiğimiz aylarda hizmete açılan ve kısa sürede kaliteli eğitimin adresi haline gelen Şehir Akademi deneyimli ve donanımlı eğitimci kadrosuyla Diyarbakırlıların gönlünü fethetti.

Diyarbakır’da Eğitim-Öğretimde yeni bir soluk ve heyecan katan Özel Şehir Akademi yeni Eğitim-Öğretim dönemine hızlı bir giriş yaptı. Yaz dönemi boyunca 6 adet deneme sınavı yapılan Özel Şehir Akademi eğitim kurumunda deneme sınavlarının sonucunda öğrencilerin gelişimi izlenerek başarı düzeylerine uygun homojen sınıf oluşturuldu.



Yapılan deneme sınavları neticesinde birde öğrencilerin sınav sonuçları konu analizli olarak değerlendirilerek eksikliklerine yönelik etüt ve soru çözümleri uygulanacak olması hem öğrencilerde hem velilerde mutluluk yarattı. 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kurucu Müdür Mikail Şehir, Şehir Akademi olarak üniversiteye hazırlamaya kadar öğrencilerin faydalanibeleceği hizmetler sundukları söyledi. Yaz dönemi boyunca öğrencilerini eğitim ve öğretime hazırladıklarını da sözlerine ekleyen Mikail Şehir, “Yaz dönemi boyunca 6 adet deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavlarının sonucunda çocukların gelişimi izlenerek başarı düzeylerine uygun homojen sınıflar oluşturuldu. Bu deneme sınavları dönem içerisinde de her hafta düzenli olarak yapılmaya devam edilecek. Öğrencilerin sınav sonuçları konu analizli olarak değerlendirilecek ve eksiklerine yönelik etüt ve soru çözümleri uygulanacaktır” dedi.



Öğrencilerini yarının teminatı olarak gördüklerini onlar için mesai kavramı gözetmeksizin çaba harcayacaklarının da altını çizen Mikail Şehir, “Eğitim camiasındaki Misyonumuz ve geleceğe güvenle bakan Vizyonumuzla çıktığımız bu kutlu yolculukta, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı, en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için, mesai kavramı gözetmeksizin çaba harcayacağız. Adanmışlık ruhuyla startını verdiğimiz bu Eğitim seferberliğimizde, çocuklarımıza her yönden değer katmak için gayret göstereceğiz.



Geleceğimizin gurur vesilesi olacak, pırlanta gibi çocuklarımızı, tam donanımlı bir şekilde hayata hazırlamak şiarıyla başladığımız Eğitim Kurumumuzda, gelişen teknolojinin yeni fırsatlarını kanalize ederek, Avrupa’da ve Dünya’da yaşanan gelişmeleri de takip edeceğiz. Şu gerçeği çok iyi biliyoruz ki, çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, biz Eğitmenlerin birincil vazifesidir” diye konuştu. 
 


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
26.09.2019 22:07:00