ÖZEL BATI HASTANESİ’NE TAZE KAN

Diyarbakır İlimizin yanısıra, Bölgemizin en başarılı Beyin ve Sinir Cerrahi Doktorlarından Yrd. Doç. Dr. Ömer Rahmanlı, Özel Batı Hastanesi’nde göreve başladı. Uzun yıllardan bu yana muhtelif hastanelerde hizmet veren, sayısız ameliyatları başarıyla tamam

BRANŞININ EN BAŞARILI HEKİMLERİNDEN BİRİ  
 
1980 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden üstün başarıyla mezun olan Ömer Rahmanlı, Beyin ve Sinir Cerrahi Alanında Uzmanlık Eğitimi aldı. Doktorluk kariyeri boyunca yüzlerce kez birbirinden başarılı ameliyatlar gerçekleştirdi. Gerek mesleki açıdan ve gerekse insanlarla kurduğu etkili iletişim ve diyalog nedeniyle çok sevilen ve özellikle tercih edilen Yrd. Doç. Dr. Ömer Rahmanlı, Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent’te bulunan Özel Batı Hastanesi’nde, yılların tecrübesi ve birikimini hastalarına şifa dağıtmak için kullanmaya devam edecek.  







ALDIĞI EĞİTİMLER VE DENEYİMLERİ

1974-1980 Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Doktorluğu Eğitimi alan Yrd. Doç. Dr. Ömer Rahmanalı, daha sonra sırasıyla şu eğitimleri aldı: 1984-1989 Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Ve Sinir Cerrahi Uzmanlık Eğitimi. 1989-1996 Diyarbakır Devlet Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı. 1996-1999 Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirurji ABD Öğretim Üyesi Yardımcı Doçentliği. 2001-2003 SSK Bölge Hastanesi Başhekimi. 2003-2007 Diyarbakır Devlet Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi. 2007-2012 Diyarbakır Özel Veni Vidi Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı. 2012-2015 Diyarbakır Özel Memorial Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı.  

 
KATILDIĞI ULUSAL VE ULUSLAR ARASI KONGRELER  
 
11.international congres of norologial surgery 6-11 Temmuz 1997 Amsterdam. Omurga cerrahisi dünya kongresi. Çok sayıda T.N derneği kongre ve sempozyumu. Spinal ceerahi kursu Mikrocerrahi Eğitimi. Lomber spinal disk sempozyumu Lomber dejeneratif disk sempozyumu. Endoskopik third ventrikülostomi sempozyumu. T.N. derneği omurga tümörleri paneli. TN derneği hidrosefali şant paneli Tabipler Odası ve Türk Kızılay Derneği. Aslen Diyarbakırlı olan, evli ve 3 çocuk babası Ömer Rahmanlı, hem hastalar ve yakınları ve hem de meslektaşları tarafından son derece saygı duyulan bir isim.     

MESLEKTAŞLARININ ÖRNEK ALDIĞI BİR HEKİM

Hastalar ve hasta yakınlarının bir hayli memnun olduğu Yrd. Doç. Dr. ve Öğretim Görevlisi Ömer Rahmanlı ile ilgili görüşlerini dile getiren hastalar ve hasta yakınları şunları söylediler: ‘Gerçekten takdire değer çalışmalar yapan ve kişiliğiyle örnek alınacak bir hekim. Gerek Bölgemiz ve gerekse ülkemizin muhtelif yerlerinden gelen hastaları, başarılı ameliyatlarla sağlığına kavuşturan hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır’. Meslektaşları ise, Yrd. Doç. Dr. Ömer Rahmanlı ile ilgili olarak şunları söylediler: ‘Adanmışlık ruhuyla çıktığı bu yolculukta, hem şifa dağıtan ve hem de meslektaşlarının gurur vesilesi olan hocamızı kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.’ 
 
15.08.2019 01:33:00