Öğrencilerin vali ve belediye başkanından tatil isteği güldürdü

Nevşehir´de okulların tatil edilmesini isteyen öğrencilerin Vali İlhami Aktaş ve Belediye Başkanı Rasim Arı´ya seslenerek yaptıkları paylaşımlar güldürdü.Nevşehir´de yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar bugün tatil edilirken, öğrenciler sos

Nevşehir´de okulların tatil edilmesini isteyen öğrencilerin Vali İlhami Aktaş ve Belediye Başkanı Rasim Arı´ya seslenerek yaptıkları paylaşımlar güldürdü.
Nevşehir´de yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar bugün tatil edilirken, öğrenciler sosyal medya hesaplarından
okulların 11 Şubat Salı günü de tatil edilmesini istedi. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş´ın sosyal medya kullanmaması nedeniyle çareyi Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı´ya yazmakta bulan öğrencilerin mesajları gülümsetti. Nevşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Rasim Arı´ya sosyal medyadan okulların tatil olması için birbirinden ilginç mesajlar yazan öğrencilerden Berk isimli kullanıcı "Fenerbahçe´ye sol bek, Galatasaray´a stoper, Nevşehir´e tatil", Beşiktaşlı bir kullanıcı, "Başkanım her yer buz, hava -17 derece servisle gelecek birisi olarak gerçekten tedirginlik duyuyorum. Nevşehir üstündeki soğuğu ve karı tam atamadı başkanım", Mert Gündoğdu kullanıcı ise, "Vali´nin twetter hesabını bulamadım siz okursunuz artık. Yollar buz, hava -13 derece. Hissedilen -16 derece. Ya da Valinin tel nosunu verin ben hallederim" sözlerini paylaştı.
10.02.2020 22:13:00