Mektebim’in miniklerinin ilk mezuniyet heyecanı

Diyarbakır’da başarılı bir eğitim ve öğretim sezonu geçiren Mektebim Okulları’nın dördüncü sınıf öğrencileri mezuniyetlerini kutladılar. Mittania Otel’de gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrenciler doyasıya eğlendi.

2018-2019 eğitim öğretim yılının sona ermesine sayılı günler kala mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilerde bu anlamlı günlerini düzenledikleri gecelerle kutluyorlar. Diyarbakır’da uzun yıllardır eğitim ve öğretimde başarılı bir grafik çizen Mektebim Okulları’nın 4’ncü sınıf öğrencileri de mezuniyetlerini düzenledikleri gece ile kutladı. Mittania Otel’de gerçekleşen mezuniyet törenine okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.  
Katılımın yüksek olduğu gecede öğrenci ve veliler önce iftar yemeği yedi. Ardından diploma ve kep töreni düzenlendi. Çok eğlenceli geçen mezuniyet gecesinden herkes mutlu ayrıldı. Öğrencilerini mezun edip ayrılığı yaşayacak olan öğretmenler duygusal anlar yaşadılar.  



BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİLER 

Mektebim Okulları olarak başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Mektebim Okulların İlkokul Müdür Yardımcısı Erdi Akyıldız, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Mektebim Okulları olarak Diyarbakır’da başarılı bir eğitim ve öğretim yılı geçirdik. Bu başarımız önümüzdeki yıl hedeflerimizi de yükseltti. Yoğun ve başarılı bir yıl geçiren dördüncü sınıf öğrencilerimizin mezuniyet heyecanını da beraber yaşamak adına böyle bir gece düzenledik. Gecemize katılım yoğun oldu. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz doyasıya eğlenerek bütün bir senenin stresini attılar. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve mezuniyetlerinin hayırlara vesile olmasını ve önlerindeki eğitim hayatında başarılı olmalarını temenni ediyorum” dedi. 



MEZUNİYETİN HEYECANI, AYRILMANIN BURUKLUĞU 

Öğrencilerinden ayrılmanın burukluğunu yaşadıklarını belirten mezun olan minik öğrencilerin sınıf öğretmenleri İmran Elbat ve Gülşen Aydemir ise, “Birinci sınıftan bu yana bizimle olan öğrencilerimizi 4 yılın sonunda mezun etmenin heyecanını yaşadığımız kadar onlarla ayrılmanın da burukluğunu yaşıyoruz. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Hepsi birbirinden pırlanta gibi öğrencilerimize yeni eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. Bizde 2019-2020 eğitim öğretim yılında yeniden Mektebim Okulu’nda birinci sınıf öğrencilerini ağırlayacağımız için heyecanlıyız” diye konuştu.  



Kendilerine ve çocuklarına böyle bir gece yaşattıkları için Mektebim Okulları’na teşekkür eden velilerinde heyecanları gözlerinden okunuyordu. Çocuklarının Mektebim Okulları’nda eğitim aldıkları için şanslı olduklarını belirten öğrenci velilerinden Doktor Abdurrahim Özel, “Mektebim Okulları eğitimde kaliteli bir okul. Çocuklarımızı gönül rahatlığı ile bu okula yazdırdık. Başarılı öğretmenler ve idareciler sayesinde iyi bir eğitim öğretim sezonu geçirdik ve çocuklarımız başarılı bir şekilde mezun oldular.




Bizlere hem bu mezuniyeti yaşatan hemde böyle bir gece düzenleyen okul idarecileri ve öğretmenlerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 
Daha sonra çocuklar gece boyunca Diyarbakır türküleri eşliğinde velileriyle beraber halay çekerek gecenin tadını çıkardılar. Gecenin en güzel anı ise 3 yaşlarında minik bir kız çocuğunu sahnede namaz kılmaya başlaması oldu.  
 


03.06.2019 13:42:00