Mehmetçik İlkokulu öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

Diyarbakır’ın köklü okullarından Mehmetçik İlkokulu’nun 4. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nde bulunan Mehmetçik İlkokulu öğrencileri, 4 yıllık eğitimlerini başarıyla tamamlayıp, mezun olmanın sevincini bir otelde düzenledikleri kutlama günüyle doyasıya kutladılar.

 

Mezuniyetin simgesi olan keplerini büyük bir heyecanla giyen öğrenciler, bu anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektirip, gönüllerince eğlendiler. 



Mezuniyet sevincini aileleriyle de paylaşan öğrenciler, mutluluklarının yanı sıra okuldan ve öğretmenlerinden ayrılacak olmanın hüznünü de yaşarken, hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaşadılar. 



Okul öğretmenlerinden Cuma Ertaş yaptığı konuşmasında çocuklara ve velilere seslenerek onlara gelecekte başarılar diledi. 



Mezuniyet konuşmalarının ardından, mezun olan öğrencilere diplomaları takdim edildi ve kep atma töreni gerçekleştirildi. Birbirinden lezzetli yemeklerin yenildiği, halayların çekildiği miniklerin dans gösterileri ve son olarak öğretmen Cuma Ertaş’a sınıf annesi Leman Hocaoğlu tarafından plaket ve çiçek taktiminin yaşandığı mezuniyet töreninde hem veliler hem öğrenciler heyecanlı ve keyifli vakit geçirdiler.  


09.05.2019 19:02:00