MEGA CENTER AVM İLE GİRİŞİMCİ VE YENİLİKÇİ LİDERLER DERNEĞİNDEN ORTAK YARDIM

D.BAKIR- Mega Center Alışveriş Merkezi Yönetimi ile Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği’nin ortaklaşa başlatmış olduğu ‘ELAZIĞ için #bendevarım Yardım kampanyasında’ toplanan yardımlar, depremzedelere ulaştırıldı.

Açıklamalarda bulunan Mega Center AVM Müdürü Mahmut Yıldızhan, şunları söyledi:‘Mega Center AVM ve Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Başkanı Hüseyin Diriarın, Yardımcısı İsmail Hakkı Ceylan ile Dernek Yöneticileri Hasan İmir ve Bayram Dinç tarafından Elazığ İlimizin Gezin ve Sivrice İlçeleriyle, Elazığ Merkez Mustafa Paşa Mahallesinde bulunan depremzede vatandaşlarımıza insani yardım malzemelerini ulaştırmış bulunmaktayız.
 

 
Bilindiği üzere merkez Üssü Elazığ olan deprem, hepimizi acılara boğdu e derinden sarstı. Bizler de Mega Center AVM ve Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği olarak harekete geçtik. İlk olarak Gezin İlçesinde çalışmalarda bulunan Diyarbakır İlimiz Valisi Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret ederek, depremzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaç duyduğu insani yardım malzemeleri hakkında bilgi aldık.
 


Ardından, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle, Hazar Gölü Sosyal Tesislerinde görüştükten sonra, netleştirdiğimiz yardım listemizi tamamlayarak, Gezin ve Sivrice İlçeleri ile Elazığ İl merkezinde bulunan vatandaşlarımıza ulaştırdık.



Kış mevsimi olması dolayısıyla, yardımlarımızda özellikle battaniye, kışlık kıyafetler ve çocuk bezi gibi ihtiyaçlara ağırlık verdik.
Bunun yanı sıra Elazığ İl merkezinde bulunan Bölge Afet Yönetim Müdürlüğü yetkililerinin yönlendirmesiyle İl merkezinde bulunan ve depremde oldukça hasar gören Mustafa Paşa Mahallesi'nde iki yüzü aşkın depremzede vatandaşımıza Kışlık Giyim Malzemeleri, Battaniye, Atkı, Bere, çocuk bezi ve çocuk maması dağıttık.


 
GÖSTERİLEN HASSASİYETE NE KADAR TEŞEKKKÜR ETSEK AZDIR
 
Yardım malzemelerimizi temin etme noktasında, Mega Center AVM müşterilerimiz ile Dernek üyelerimize ve gönüllülerimize en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz.
Başlattığımız yardımlar, depremzede kardeşlerimizle oluşturduğumuz bir gönül köprüsü oldu. Yakın zamanda bu kardeşlik zincirine yeni halkalar ekleyeceğiz.
Depremzede vatandaşlarımıza, elimizden gelen bütün olanakları seferber ederek, önümüzdeki günlerde de yine yardımlarımıza devam edeceğiz.
Doğal afetlerden etkilenen vatandaşlarımız ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmak için sivil toplum faaliyetlerimizi aralıksız olarak sürdürmeye devam edeceğiz.
Diyarbakır ve Bölgedeki sivil toplum kuruluşlarıyla da sürekli irtibat halindeyiz. Bizimle işbirliği yapmak isteyen bütün sivil toplum kuruluşlarına hem kapımız, hem de kalbimiz açıktır. 
 

 
Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem hadisesi nedeniyle zor şartlar altında hayatlarını idame ettirmeye çalışan vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze olsun sarabilmek, onların dertleriyle hemhal olabilmek noktasında, Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği işbirliği ile başlatılan yardım kampanyasında, Diyarbakır ve Bölgemiz halkının yapacağı yardımlar toplanarak, AFAD Koordinasyonu eşliğinde, depremzedelere ulaştırılmaya devam edecek. Gün birlik olma, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla hareket etme günüdür.
 

 
Bu duygu ve düşüncelerle, elim deprem hadisesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’.
 
 
HABER: YILMAZ ACU
 
 
27.01.2020 22:48:00