"Kırmızı Ceket", TV6 ekranlarında

Her geçen gün güçlenerek yoluna devam eden Tivi 6 yeni sezona iddialı giriyor .13 bölüm Kırmızı Ceket isimli dizinin çekimleri Ekim in ilk haftası başlıyor. İlk bölüm 5 Kasım da TV 6 ekranlarında.

KIRMIZI CEKET ,TV 6 EKRANLARINDA 


" Türkiye'nin ekranı " sloganı ile yayın yapan tv 6, Eylül ayı sonunda 13 bölümlük Kırmızı Ceket isimli dizi filmin çekimlerine başlıyor. 


Es-Er Medya Yapım tarafından çekilecek dizinin Senaryosunu Erdal Açık yazdı.   Kırmızı Ceket isimli uyuşturucu ile mücadele ana temalı sosyal sorumluluk dizi filmin yönetmenliğini de Erdal Açık ve Melih Akbaba yapacak. Dizinin müziklerini ise Selçuk İspir ve Erol Altıntaş hazırladı. 


İLK BÖLÜM 5 KASIM DA 


Es-Er Medya Yapım sahibi Yapımcı Esra Açık, 5 Kasım da Tivi 6 ekranlarında yayına girecek 
 Kırmızı  Ceket isimli dizinin konusu hakkında şunları söyledi.

.
" Es-Er Medya Yapım olarak hazırladığımız dizinin konusu uyuşturucuya düşmüş , kurtulmak isteyen bir kişinin hikayesi ve çevre ile olan ilişkileri anlatılıyor. 


Dizi de başta Yesilçam ın ünlü ismi Yılmaz Şerif olmak üzere  , Belkkız Akçıl , Ayfer Şen,  Zeki Demir, Murat Özdilek, Taner Boz , Tevfik İnceoğlu olmak üzere çok sayıda ünlü sinema  ve tiyatro oyuncuları rol alıyor. 
Bir çok önemli ismin konuk oyuncu olarak yer alacağı dizi 13 bölüm halinde çekilecek." dedi. 


UYUŞTURUCU TEMALI DİZİ 


Yapımcı Esra Açık , Yönetmen koltuğunda 
Erdal Açık ve Melih Akbaba oturuyor. 


Senaryonun yazarı Erdal Açık ,  ülkemizde 12 yaşına kadar  düşen uyuşturucu belasını konu aldı.  Kırmızı Ceket isimli dizi, uyuşturucu nedeniyle bir yok oluşun hikayesini anlatıyor.  tivi 6 ekranlarında her dakikası soluk soluğa izlenen  bir dizi olacak . Deneyimli senarist ve yönetmen Erdal Açık bu projeye çok emek verdi. Dizinin konusu ile ilgili geniş detaylı çalışmalar ve araştırmalar yaptı. Gece gündüz titiz bir çalışma ile  ortaya her sahnesi ilgi çekecek bir senaryo çıktı.  şeklinde konuştu.  
Yapımcı Esra Açık,  


" TV6 ile dizi filmimiz ve ses yarışması programı ile ilgili sözleşmelerimiz yapıp karşılıklı imzalarımızı attık. Allah ın izniyle bu sezon  tivi 6 ekranlarında iki  projemiz olacak Kırmızı Ceket, Karacaoğlan diyarından Türkü sesleri T.H.M ses yarışması . Jüri üyelerimiz Ufuk Bakır, Erol Altıntaş, İbrahim Özberk, Selçuk İspir , Mehmet Yaman dan oluşuyor. 


Amacımız gençlere THM ni  sevdirmek.


Başta Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin den projelere destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz .


Her proje Mersin in tanıtımına büyük katkı sağlayacak .
Bu nedenle Mersin adına önemli projelere devam edeceğiz " dedi. 


17.09.2024 21:15:56