KARAKUŞ’DAN KURBAN BAYRAM MESAJI

Karakuş Gold Sağlık Medical Anonim Aş.Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Şeyhmus Karakuş, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bayramı herkesin gönlünce yaşanmasını dileyen Karakuş, “Bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayır

İnsanlar arasındaki kardeşliğin, tebrik ve tekbirlerle yeniden ihya edildiği bayram günlerinde, muhabbetle kucaklaşıldığını kaydeden İşadamı Karakuş, “Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz. Kurban ibadeti bizi, Hz. İbrahim Aleyhisselam’ın itaatine, Hz. İsmail Aleyhisselam’ın teslimiyetine yönlendirerek hayatın sıkıntı ve imtihanlarına karşı Rabbimize kurban olma ve O’na dost olarak sıkıntılarımıza çözüm bulma yollarını gösterir” ifadelerini kullandı.

 

İşadamı Şeyhmus Karakuş, mesajında Kurban Bayramının barış, esenlik, birlik içinde dua ve yakarışın, statülerden arınarak eşitlenmenin, kendini bilmenin, yenilenmenin, sabrın, nefisleri terbiye etmenin, hiç bir canı incitmemenin, yok etmemenin, çaresizliği gidermenin, yaşama bilincinin, kutlu yürüyüşün, tarihe tanıklık etmenin kutsalı ve geçmişi idrak etmenin, yoksula, kimsesize, çaresize yakınlaşmanın zamanı olduğunu dile getirdi.

 

Karakuş mesajını, “Bu duygularla, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi Rabbimden temenni ediyorum.Dini dili ırkı ne olursa olsun Tüm hemşehrilerimiz, milletimiz ve tüm İslam âleminin Kurban bayramını kutluyorum” şeklinde tamamladı.

 


22.08.2018 01:13:00