KARAKUŞ ‘BU SEVDANIN KENDİSİ VAR, AMA TARİFİ YOK’

D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şeyhmus Karakuş, bugün Diyarbakır’da gerçekleştirilen ‘Büyük Kudüs Buluşması’nın muhteşem görüntülere sahne olduğunu belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı 'Büyük Kudüs' buluşmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Ak parti Milletvekili Aday Adayı İş adamı Şeyhmus Karakuş, şunları söyledi: 

‘Günler öncesinden hazırlıklarını yaptığımız ‘Büyük Kudüs Buluşması’ gerçekten de harika görüntülere sahne oldu. Diyarbakır olarak, tarihi bir güne daha ev sahipliği yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. 
Ak davanın yılmaz savunucusu, bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, ‘Artık Kudüs Nöbeti Bizde’. 

Biz, Diyarbakır ve Güneydoğu halkı olarak, Sayın Erdoğan’dan aldığımız emanete layıkıyla sahip çıkmak için, yüz binlerce insan, mahşeri bir kalabalıkla sabah saatlerinden itibaren İstasyon Meydanı’na adeta akın ettik. 





SAYIN BİNALİ YILDIRIM’IN MESAJLARI İYİ TAHLİL EDİLMELİ 

Sayın Başbakanımız ve Devlet Erkânımız hep beraber, Diyar-ı Bekir’den hem Kudüs’ü, hem de Mazlum bütün İslam Dünyasını selamladılar.  
Allah’ın izniyle, meydanın boş olmadığını, karşılarında kararlı ve haksızlıklar karşısında sessiz kalmak bir yana, aslan gibi kükreyen bir Türkiye olduğunu bütün dünyaya gösterdik. Bebekleri bile öldürmekten imtina etmeyen, sağlık çalışmalarına ve tıbbi yardım malzemelerinin ulaşmasına engel olarak, adeta ölü sayısının artması için çaba harcayan caniler sürüsü, Sayın Başbakanımızın mesajlarını iyi değerlendirmelidir. 


Türkiye, bir dünya devletidir. Filistin mezalimi karşısında sergilediği tavırla en üst perdeden Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, zulme boyun eğmeyeceğini deklare etmiştir’. 


DİYARBAKIR HALKI, BAŞBAKAN YILDIRIM’A KUCAK AÇTI 

Aynı zamanda bir özel sağlık kuruluşunun Yönetim Kurulu Başkanlığına da icra etmekte olan Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş adamı Şeyhmus Karakuş, şöyle devam etti: 

‘Rabbim’e şükürler olsun ki, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Beldesi, Diyarbakır-ı Bekir olarak, bir kez daha Devlet-Millet kucaklaşmasının en veciz örneklerinden birini daha sergiledik. Mutluyuz, gururluyuz. 
Bu duygu ve düşüncelerle, sayın Başbakanımız ve mahiyetindekilere bir kez daha ‘Şehr-i Diyar’a hoş geldiniz’ diyor, bütün halkımızı saygı ve sevgilerimle selamlıyorum’. 
 
ÖZEL HABER: YILMAZ ACU 
21.05.2018 00:02:00