KADİR BAHARAT, YILLARDIR ŞİFA DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Uzun yıllardan bu yana, adeta şifa dağıtan, Kadir Baharat İşletmecisi Şirin Çiçek, vatandaşların sağlığına kavuşmalarında katkı sağlıyor olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Şirin Çiçek, 2005 yılında başladığı Aktarcılık sektöründe 4 yıl çalıştıktan sonra, 2009 yılında kendi iş yerini kurarak, sektörde sürekli kendisini geliştiren ve şu anda 4 şubesiyle hizmet sunmaya devam ediyor. Bağlar Sakarya caddesi 865. Sokakta, diger iki şubesi Sakarya Caddesinde ve dördüncü şubesini de Kayapınar Diclekent’te açarak, geniş halk kitlelerine hizmet sunan Şirin Çiçek, aldıkları olumlu geri dönüşlerin kendisi ve çalışanlarını çok mutlu ettiğini belirtiyor. 
 

 
Her mevsim içilebilecek ve çok faydalı çay tarifini vatandaşlarıyla paylaştığını ve kullananların bir hayli faydalandığını belirten Şirin Çiçek, şunları söyledi: ‘Gerek içinde bulunduğumuz soğuk Kış aylarında ve gerekse sene boyunca hem ağız tadı verecek, hem de şifa deposu bir çay tarifimiz var. Zengin içeriğiyle tam bir şifa kaynağı olan Kış Çayımız, özellikle soğuk algınlığına yakalanmadan, henüz vücut direncinin yeni düşmeye başladığı hissedilmeye başlandığına alınırsa, çok daha etkili olur.


Böylelikle vücudun toparlanması daha kolaylaşır. Vücut direncinin artmasına ve hastalıklara karşı korunmaya birebir olan Kış Çayını herkese tavsiye ediyoruz. Bitki çaylarının faydaları araştırmalar sonucu kanıtlanmış olup en çok tercih edilen Kış çayı, soğuk vücudun vitamin ve mineral değerlerini artırarak ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde önemli rol oynar. Özellikle soğuk algınlığına ve gribal hastalıklara karşı direnç sağlar. 
 


Ancak vitamin ve mineral deposu olan kış çayı yalnızca soğuk havalarda değil diğer mevsimlerde de içilebilecek bir çaydır. Kış çayı önemli etkilere sahip çeşitli bitki ve baharatların karışımından oluşmaktadır. Bu karışımın hastalıklara karşı vücudun direncini önemli derecede artırdığını söylemek mümkündür. Soğuk algınlığına, gribe ve nezleye bağlı burun akıntılarına iyi gelir. Yorgun hissetme durumlarına ve halsiz hissetme durumlarına faydalıdır Gribal hastalıklara ve nezleye özellikle soğuk algınlığına faydalıdır. Bu hastalıkların belirtileri çok hafif hissedildiğinde içilmeye başlanınca vücut direncindeki değişimi görmek mümkündür.



Ancak kış çayını, henüz daha hastalıklara yakalanmadan içerseniz üşütme, virüs salgını gibi durumlarda vücudunuzun direnciyle hissedebilirsiniz. Ayrıca, vücudumuza Sakinleştirme ve rahatlık verme gibi özellikleri vardır. Bunun ötesinde balgam, öksürük ve boğaz ağrılarına faydalıdır. İsteyen vatandaşlarımız, 0412 25713 40 numaralı telefonumuzdan bizi arayarak, daha detaylı bilgi alabilirler’.
 
 
ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

05.12.2019 00:18:00