İstanbul ve Ankara vekillerinden Başkan Beyoğlu’na nezaket ziyareti

İnsan Hakları Birimi Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan ve AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır’ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na nezaket ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında İnsan Hakları Birimi Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan ve AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Başkan Beyoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.  



Başkan Beyoğlu kendisine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek milletvekilleri Dr. Ravza Kavakçı Kan ve Zeynep Yıldız’a teşekkür etti. Ziyarette yaptığı hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Beyoğlu, Bağlar ilçesinin hak ettiği değere kavuşması için ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını söyledi. Bağlar halkının hizmetinde olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Beyoğlu, “Değerli milletvekillerimizin yapmış olduğu ziyaret bizleri mutlu ve onure etti.




Kendilerine ilçemiz için yaptığımız çalışmalarımızı anlattı. Ramazan ayı boyunca halkla nasıl içiçe olduğumuzu halkımız için yaptığımız insani yardımlardan bahsettik. Bağlar ilçemizi kalkındırmak için başladığımız çalışmalarımızı anlattık. Diyarbakır’ın en büyük merkez ilçelerinden biri olan Bağlar’ın kalkınması için elimizden gelen tüm hizmetleri seferber edeceğimizi konuştuk. Kırsal kesim olan Karacadağ Bölgemizde yer alan köylerimizin yol sorunlarını çözeceğimizi anlattık. Kendilerinden taktir ve övgü aldık. Bizi ziyaret eden değerli kadın vekillerimize teşekkür ederim” dedi. 



“BAĞLAR HAK ETTİĞİ HİZMETE BAŞKAN BEYOĞLU İLE KAVUŞUYOR” 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiklerini ve halkın kısa sürede gönlünü ve övgüsünü kazandığını belirten İnsan Hakları Birimi Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı  Kan ise, “Göreve geldiğiniz günden buyana gerek dostlarımızdan gerek yerel ve ulusal basından sizlerin yapmış olduğunuz insani çalışmaları çok yakından takip ediyoruz  bu çalışmalar bizleri sevindirmektedir.  




Biz AK Parti iktidarı olarak Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Diyarbakır’ın her köşesine hizmet etmek ve el uzatmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığı insani hizmet ve çalışmalardan dolayı Başkan Beyoğlu’nu tebrik ve taktir ediyoruz. Bağlar ilçesinin hak ettiği değeri ve hizmeti Başkan Hüseyin Beyoğlu ile kavuşacağı inancındayız. Bizlerde her zaman sayın başkanın yanında olacağız” diye konuştu. 



BAŞKAN BEYOĞLU’NUN HİZMETLERİ TAKTİRE ŞAYAN 

 AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız’da Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’ndan övgüyle bahsederek yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti. Başkan Beyoğlu’nun hizmetlerinin taktire şayan olduğunu söyleyen Yıldız, “Sayın Başkanın hizmetlerini gözümüzle gördük ve işittik. Kendisinin yaptığı çalışmaları zaten duyuyorduk gelip birebirde gördük. Yaptığı çalışmalar ile Bağlar ilçemiz ihya olacaktır. Halkımıza yaptığı hizmetlerden dolayı kendisini tebrik ve teşekkür ediyoruz” dedi.
13.06.2019 21:22:00