İsmail Aslan: Ergani'yi sosyal belediyecilik ile buluşturacağız

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nden belediye başkan aday adayı olan İşadamı İsmail Aslan "Ergani'yi sosyal belediyecilik ile buluşturmak için belediye başkanlığına talibim" dedi.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olanların sayısı her geçen gün artıyor. Güçlü adayların yer aldığı liste her geçen gün büyürken, Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde de bir birinden güçlü adaylar belediye başkanlığı için müracaat yapıyor. Bu güçlü adaylar arasında yer alan ve Ergani'nin köklü ailelerinden birine sahip olan İsmail Aslan'da Ergani Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldu. İsmail aslan, dün beraberindeki kalabalık ile birlikte Ergani AK Parti İlçe Başkanlığı'na giderek aday adaylık müracaatında bulundu. 


Ergani'de sevilen ve sayılan aileler arasında yer alan Aslan ailesinin ferdi olan İşadamı İsmail Aslan 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'den aday adaylığı için başvuruda bulundu. Bugüne kadar yaklaşık 2,250 insana iş imkanı sağlayan ve çevresinde sevilen ve sayılan bir insan olarak bilinen İsmail Aslan, Ergani'yi sosyal belediyecilik ile buluşturacaklarını belirterek, "Hepimizin tek amacı Ergani ilçemize hizmet etmektir. Ergani'yi tekrar sosyal belediyecilikle buluşturmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Ergani ilçemiz çok geride kalmış biz inşallah ileriye götüreceğiz" dedi. 
  



Ergani ’ye hizmet etmenin kendisi için onur ve gurur olduğunu da sözlerine ekleyen Aslan, “Ergani için mücadele edeceğimizin inancındayım. Ben hem halkımın, hem ailemin ve Allah’ın izniyle bu görevi layıkıyla yapacağım. AK Partimiz'de Ergani ilçemizde oy patlaması yapacağız. Derdimiz hizmettir hedefimiz insanlığa hizmet olacaktır. Hep birlikte Ergani ilçemizi turizme kazandıracağız. Üretken belediyecilik anlayışıyla Ergani'nin görev aldığı her yerde nasıl ortaya konmuşsa bundan sonra  Ergani ilçemiz tarihi ve kültürüyle yoğrulmuş, misyonu ve vizyonu güçlü olan ak partimizin ilkelerine uygun olan belediyecilik anlayışıyla tanışacak ve gerçek belediyeciliği işte o zaman bizlerle tadacaktır. Bizim beklentimiz güzel Aydınlılarımızın iyi düşünüp doğru karar vermesidir. 






Bugüne kadar yapılmış olan her şeyi değerlendirmesi, eksikleri görmezden gelmemesi, oy verirken bunları dikkate alarak karar vermeleridir. Ergani ilçemiz bugüne kadar hak edip de kavuşamadığı her türlü hizmeti ve çalışmayı üretken belediyecilik anlayışıyla görecek ve yaşayacaktır.inşallah biz hizmet sevdalısıyız   kapılarımız halkımıza açık olacaktır dini dili ırkı ne olursa olsun tek amacımız ortak noktamız insanlığa hizmet olacaktır  bütün halkımızı  kucaklayıp güzel hizmetler yapacağız. Değerli Devlet Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan beyin yolunda  ilerleyip takip edeceğiz  durmak yok yola devam edeceğiz" diye konuştu. 



İsmail Aslan kimdir? 

1978 Ergani Doğumlu Dicle Üniversitesi Çüngüş Meslek Yüksek Okulu Mezunu 1997 Yılında Girişimci İş Adamı, Evli 3 çocuk Babası iyi derecede Kürtçe orta derecede İngilizce biliyorum.  
 
11.11.2018 16:07:00