İş İnsanı Çerçi’den Babalar Günü Mesajı

Asaş Group Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Saffet Çerçi, Bugün kutlanan Babalar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, duygularını şöyle dile getirdi:

Babalar Günü, haziran ayının en özel, en anlamlı günüdür. Tüm dünyada aynı gün büyük bir sevgi ile kutlanan özel günlerden biridir. Konu baba olunca, duygusal kelimeleri bir araya getirmek, söylenilmek istenen, dokunaklı ve duygusal, babalar günü sözlerini dillendirmek zor olabiliyor.


Annelerimiz ve babalarımız, bizlerden pahalı hediyeler değil, sevgiyle karılmış, samimi duygularımızı içeren birkaç tatlı söz beklemekteler. Yılda bir kez de olsa onlara sevgimizi dillendirmekten çekinmeyelim. Bizi bu günlerimize getiren, kol kanat geren, sevgisi ile sarıp sarmalayan babalarımıza saygıda kusur etmemek, hayır dualarını alabilmek, kuşku yok ki hepimiz için paha biçilemez manevi birer hazine değeri taşımaktadır. 

Cenab-ı Allah’tan, vefat etmiş bütün babalarımıza rahmet ve mağfiret niyaz ediyor, hayatta olan tüm babalarımızada, ömürleri boyunca, aileleriyle beraber mutlu, müreffeh ve sağlıklı ömürler diliyorum.


16.06.2024 11:29:12