İLERİ: EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ, GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

D.BAKIR/ A İNŞAAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri, bir Anneler Günü’ne daha kavuşmanın tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan  A İNŞAAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri, şunları söyledi:


CEFAKÂR ANNELERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUZ


Karşılıksız sevgileriyle bizi sarıp sarmalayan, fedakâr ve cefakâr analarımızın çocuklarına duydukları sevgidir.  Ne zaman zorda kalsak imdadımıza yetişen, karanlıklarımızı bir ay parçası gibi aydınlatan, üşüdüğümüzde sıcacık sevgileriyle içimizi ısıtan, sevgileriyle her zaman yanımızda olan, fedakârlık abidesi annelerimiz. İyi ki varsınız.
Anneler Günü'nüz ve bundan sonra kutlayacağımız bütün günleriniz mutlu ve hep huzurlu olsun inşAllah.


Omuzlarında ailesinin yükünü, yüreğinde evladını taşıyandır annelerimiz. Merhametiniz ve sevgi dolu bakışlarınız bizi öyle mutlu ediyor ki, sevgili annelerimiz. Bir gün değil, tüm günler sizin gününüz olsun. Evlatları için her türlü zorluklara katlanan, yanımızda olan, yaptıklarına paha biçilemeyen dünyanın en güzel varlıkları annelerimiz. Annelerimiz, mutlulukların en büyüğünü, her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Sizleri çok seviyoruz. Hepinize en derin sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyor, ellerinizden öpüyorum. Üzerimizdeki emekleri, koşulsuz sevgileriyle, hayatımızın en anlamlı insanı annelerimizin, her çocuğa, canlıya, tabiata anne kalbiyle yaklaşan tüm annelirimiz, gününüz kutlu ve mutlu olsun.


Bu duygu ve düşüncelerle, bütün Annelerimizin Gününü en halisane duygularımla kutluyor, ebediyete intikal etmiş Annelerimize, Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum’.


14.05.2023 08:59:49