Hüseyin Beyoğlu aday adaylığı müracaatını yaptı

31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde adı Bağlar Belediye Başkan aday adaylığıyla anılan Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı olarak görev yapan başarılı

2019 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler, Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı olarak görev yapan başarılı siyasetçi İş adamı Hüseyin Beyoğlu Bağlar Belediye Başkanı Aday Adaylığı müracaatını bugün yaptı. Beyoğlu'nu müracaatı sırasında, dost, akraba, sevenleri ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. Kalabalık bir grup ile AK Parti'ye gelerek aday adaylığı başvurusunda bulunan Beyoğlu, " Diyarbekir anlatılmaz yaşanır derler.




helede bu kadim memleketin en büyük ve en şirin ilçesi bağlarda olmak en büyük gururdur benim için. Bu memleket ve bu ilçe kendine hizmet edeni tanır korur kollar.  Önceki dönem ilçe başkanlığını yapmış olmanın gurur ve sevinciyle Bağlar Öelediye Başkan aday adaylığına başvurumu yapmış bulunmaktayım. Rabbim, bu kutlu süreçte Diyarbekirimize ve Bağlarımıza tekrar hizmet etme şerefini bizlere nasip eyler inşallah. Durmak yok yola devam" dedi.



Facebook, twitter ve instigram gibi sosyal paylaşım sitelerinde büyük destek alan Hüseyin Beyoğlu'nu vatandaşlar şimdiden Bağlar Belediye Başkanı olarak görüyor. Sosyal medyada ve vatandaşlar arasında yapılan konuşmalarda AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun başarılı siyasetçiliği konuşulurken, Beyoğlu’nun Bağlar Belediye Başkanı adayı olması halinde kendisini destekleyeceklerini ve Beyoğlu’nun da bu görevi layıkıyla yerine getirileceği konuşuluyor. 



Konuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara her zaman olduğu gibi tevazu ile cevap veren AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kendisine böyle bir görev verilmesi halinde elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Beyoğlu, “Uzun yıllardır siyasette görev yapıyorum. Bağlar halkıyla yakından kaynaştık dertlerini, sorunlarını dinledik. Gece gündüz beraber olduk, beni böyle bir göreve layık görmeleri çok mutlu etti. Bende halkımın isteği ve arzusu ile partimden Bağlar Belediyesi Başkanlığı'na talip oldum. Ama tabiki de son söz partimizindir, eğer partimiz bana böyle bir görev verirse seve seve hazırım. Partime ve Bağlar halkıma çok teşekkür ediyorum” dedi. 



Hüseyin Beyoğlu kimdir? 

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana üyesi olan Hüseyin Beyoğlu, 2009 -2011 yılları arasında Kayapınar İlçe Başkan Yardımcılığı, 2011 - 2013 yılları arasında AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığı, 2014 - 2015 yılları arasında Bağlar İlçe Başkanlığı görevi yürüttü. Evli ve 7 çocuk babası olan Hüseyin Beyoğlu, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü mezunu. 
 
 
HABER.YILMAZ ACU
08.11.2018 23:33:00