HASRETLE BEKLEDİĞİMİZ MANEVİYAT İKLİMİYLE BULUŞTUK

D.BAKIR/ Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.

Mesajında, ‘Tüm güzelliklerin harman olduğu, özel zaman dilimi olan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten, Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Saygıdeğer halkımız ve bütün Ümmeti Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

Adaletin Terazisi, Varlığın Yegâne Yaratıcısı, Merhamet Makamının Tek Sahibi, Yüce Rabbimiz’e, bu müstesna günlerde bol bol dualar ederek, hayır dileklerimizi ulaştıralım.
Cenab-ı Rabbimiz; bizleri bir kez daha ulaştırarak onurlandırdığı, rahmetle dolu Ramazan Bayramı’nın bereket ve manevi değeri anlatmakla bitirilemez.

Halkımızın ve İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu kutlu gün ve gecelerin, aziz milletimiz, İslam Âlemi ve bütün dünyaya sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim’.

01.05.2022 23:47:00