HANZADE RESTAURANT VE POLİGON 21, YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE AÇILDI

D.BAKIR- Diyarbakır’ın yanı sıra, Bölgemizin muhtelif kentlerinden de müdavimleri olan Hanzade Restaurant Cafe ile, Türkiye'nin en büyük, Bölgemizin ise ilk ve tek atış poligonu Poligon 21, kendisini yeniledi.

10 gün süren tadilat ve yenilik çalışmalarının yanı sıra, yeni personelleriyle daha güçlü bir kadro kuran Hanzade Rastuarant Cafe ve Poligon 21, daha geniş kapsamlı hizmet sunarak, misafirlerini ağırlamaya devam ediyorlar.
 
 ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK ÖZEL POLİGONUNA İLGİ BÜYÜK
 
 Diyarbakır’a yaptığı yatırımlarla, bir çok insana istihdam olanağı sağlayan Karakuş Group, hizmet ağını genişleterek, daha profesyonel bir konsept ile hizmet sunma yönündeki çalışmalarına, devam ediyor. Altınşehir 1 plaza altında hizmete sunan Hanzade Resturant Cafe ve hemen yanında hizmet veren Poligon 21, hem istihdama katkı sağlarken, hem de kent ekonomisine katma değer katıyor. 


 
Açıklamalarda bulunan Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, şunları söyledi: ‘Hanzade Restaurant Cafe, dünya mutfağının seçkin örnekleri ve yöresel lezzetleri, piyano ve keman eşliğinde, deneyimli kadrosu, Bölgemizin en iyi ustaları, geniş çocuk oyun alanı eşliğinde hizmet sunmaya devam ediyor.

 Bunun yanı sıra, Türkiye'nin en büyük, Bölgemizin ise ilk ve tek atış poligonu Poligon 21 de, oldukça büyük ilgi gördü ve bu alanda ciddi bir boşluğu doldu.




Karakuş Group olarak, bir yandan yatırımlarımızla kendimizde istihdama katkı sağlarken, öte yandan personellerimizi de zaman zaman kurum içi eğitime tabi tutarak, daha kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı hedefliyoruz. Yaklaşık yedi buçuk milyon liraya mal olan Bölgemiz’in ilk olma özelliğini taşıyan poligon 21’in yanı sıra, sektöre fark ve zarafet katan Hanzade Restaurant’ta, bir dizi değişiklikler ve düzenlemeler yaparak, yeniden hizmete açtık. 
 

 
10 gün süren tadilat ve revizyon çalışmalarımızı tamamladık. Bunun yanı sıra, misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunabilme noktasında, güçlü ve profesyonel bir ekip kurarak, misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Her iki tesisimizde, herkese ve her keseye uygun ödeme seçeneklerimiz ve oldukça zengin ürün çeşitlerimizle, Diyarbakır ve Bölgemiz halkına, en üst düzeyde hizmet sunabilmenin gururunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere, Poligon 21’de yapılan Atışlar, alanında yılların deneyimine sahip uzman Eğitmenler kontrolünde yapılıyor. 
 

 
Bunun yanı sıra ister tek, ister gruplar halinde yararlanmak isteyenlere Atış eğitimi veriyoruz. Bu eğitimler hem tek kişiye, hem de gruplar halinde sunuluyor. Hanzade Restaurant Cafe, Diyarbakır’ın yanı sıra, Bölgemizin muhtelif  İllerinden gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. En çok dikkat ettiğimiz husus, kuşkusuz temizlik ve hijyen konusu. Alınan gıdalar ve bu gıdaların hazırlandığı ortamların temizliği, kuşkusuz insan sağlığını doğrudan ilgilendiren bir konu.



Hanzade Restaurant olarak gösterdiğimiz titizlik, haklı olarak bütün misafirlerimizi fazlasıyla memnun ediyor. Ayrıca maharetli ellerin özenle hazırladığı, zengin dünya mutfağından seçmeler, yöresel tatlarımız ve tanınmış restaurant zincirlerinde olabilecek piyano ve keman eşliğinde yemeklerin sunulması, bunun yanı sıra çocuklar için oluşturduğumuz geniş çocuk oyun alanı da, misafirlerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda yemek yemelerini sağlıyor.



Trafik sorunumuzun olmaması, Diyarbakır’ın her yerinden rahatlıkla ulaşılabilecek bir noktada olmamız, yemeklerimizin yanı sıra, salatalar ve tatlılar ve mezelerimizin, oldukça titiz ve usta ellerden geçerek, güler yüzlü personelimizce hizmet sunulması da,büyük önem teşkil ediyor. Böylesi çok amaçlı ve büyük çapta yatırımlara, Diyarbakır ve Bölgemizin ihtiyacı var. Alkolsüz bir mekân olduğumuzu, ülkemizin değişik yörelerine ait lezzetlerin sunarken, gerek yerli ve gerekse yabancı turistlere de hitap ettiğimizi, özellikle belirtmek isterim.




Yenilenen ve daha modern bir ortamda hizmet sunan, kadrosunu daha profesyonel çalışanlarıyla takviye eden Hanzade Restaurant ile, ülkemizin en büyük, Bölgemizin ise ilk ve tek atış poligonu Poligon 21 olarak, misafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz’.
 

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
19.01.2020 20:04:00