GÜÇSİYAD'DAN CUMHURİYET BAŞSAVCISI YAVUZ'A ZİYARET

Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) İl Başkanı Mervettin Tosunlu, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, GÜÇSİYAD İl Başkanı Mervettin Tosunlu, Başsavcı Yavuz’a hayırlı olsun temennilerini iletirken, yeni görevinde başarılar diledi.
 
 Merkezi İstanbul’da bulunan ve Genel Başkanlığını Turgay Erence’nin yaptığı Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği’nin (GÜÇSİYAD) Diyarbakır İl Başkanlığı görevini sürdüren Mervettin Tosunlu, bu kapsamda, Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
 
 Başkan Mervettin Tosunlu, bu kapsamda Dernek İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’u. makamında ziyaret etti. Başkan Tosunlu, Başsavcı Yavuz’a hayırlı olsun temennilerini iletirken, yeni görevinde başarılar diledi. 


 
GÜÇSİYAD Başkanı Mervettin Tosunlu, şunları söyledi: ‘Diyarbakır İlimiz, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kentidir. Tarihin canlı tanığı olan kentimiz, sinesinde sayısız manevi ve tarihi yapı bulundurmakta, adeta üstü açık bir müze konumundadır. Yüce Dinimiz İslam’ın Anadolu’ya açılan ilk kapısı olan bu Mukaddes Kentte yaşamak, bizler için birer onur vesilesidir. Görevimiz kapsamında başta resmi kurum ve kuruluşlar olmak üzere, STK’lar, Oda ve Borsa Birlikleri ve Esnaf Birliklerini ziyaret ederek, son derece faydalı istişarelerde bulunuyoruz. 
 
Bizleri GÜÇSİYAD İl Başkanlığı’na layık gören Sayın Genel Başkanımız Turgay Erence ve Yönetim Kurulu’na ne kadar teşekkür etsek azdır. Turgay Erence ve Yönetim Kurulumuz, milletine hizmeti şiar edinmiş, birer vatan evlatlarıdır. Sayın Genel Başkanımızın sık sık dile getirdiği gibi, kapımız bütün vatandaşlarımıza açıktır. İnsanların sorunlarıyla hemhal olup, kamu yararına olacak projelere elimizden gelen bütün gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz.
 
 OLDUKÇA FAYDALI BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK 
 
Mazlumların, ihtiyaç sahiplerinin, yetimlerin ve öksüzlerin hayır dualarını almak, bizim için ‘olmazsa olmazlar’ arasındadır. Bu vesileyle, bizlere kıymetli zamanını ayıran Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ahmet Yavuz’u makamında ziyaret ettik. Oldukça faydalı bir görüşme oldu. Hem kendisine yeni görevinde başarılar diledik. Hem de kendisinin değerli fikirlerinden ve birikiminden faydalanma olanağı bulduk. Bu ziyaretleri sık sık yapmaya çalışacağız’. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Yavuz ise, GÜÇSİYAD İl Başkanı Mervettin Tosunlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başsavcı Yavuz, ‘Medeniyetler Beşiği olan köklü bir tarihe sahip, zengin kültürü ile Anadolu’nun kadim kentlerinden bir olan Diyarbakır’a ve Diyarbakırlılara hizmet edecek olmaktan dolayı son derece mutluyum’ şeklinde konuştu. Hatıra fotoğrafı çekilmesi sonrası, GÜÇSİYAD Diyarbakır İl Başkanı Mervettin Tosunlu, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a tablo hediye etti.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
 
23.10.2019 22:43:00