EVSEN VE TANILIR AİLELERİNİN ACI GÜNÜ

D.BAKIR- Büyükelçi Niyazi Tanılır ve Ak parti Diyarbakır Kadın Kolları Eski Başkanı Mukaddes Tanılır Evsen’in babası, Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen’in kayınpederi, Yaşar Tanılır vefat etti.

Diyarbakır’ın tanınan ve sevilen simalarından, örnek kişiliği ve dürüstlüğü ile tanınan ve takdir edilen Merhum Yaşar Tanılır’ın Cenaze Namazı,Ulu Cami’de Öğlen Namazını müteakiben kılındı. 



Ardından merhum Tanılır’ın naaşı, Mardinkapı Aile Mezarlığına götürülerek burada toprağa verildi. 

Merhum Yaşar Tanılır’ın Cenaze Namazı’na ve akabinde Mardinkapı mezarlığında toprağa verilirken, oldukça kalabalık bir topluluk katıldı. 




Diyarbakır Vali Vekili Ahmet Naci Helvacı, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, Esnaf Odaları Birliklerinin yetkilileri, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 





80 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Yaşar Tanılır, dualarla toprağa verildi. 





TAZİYESİ KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MİSAFİRHANESİNDE  

Yakın arkadaşları ve dostları, çevresinde sevilen, sayılan, ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuş merhum Yaşar Tanılır’ın, merhametli, gözü gönlü tok, yardımsever ve kendi ekmeğini bile ihtiyaç sahipleriyle paylaşacak kadar yardımsever olduğunu belirtirken, gözyaşlarını tutamadılar. Merhum Yaşar Tanılır’ın taziyesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü Misafirhanesinde yapılacak. 




Hakk’ın rahmetine kavuşan Yaşar Tanılır’a: Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret niyaz ediyoruz. Mekânı cennet olsun. 



ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
28.07.2018 22:45:00