Erdemliler'den Milli Eğitim Müdürü Aslan'a plaket

Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, Diyarbakır'ın okur-yazar kurslarına yoğun katılım sağlanarak, ülke genelinde birinci olması sebebiyle İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'a teşekkür etmek adına plaket taktiminde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayelerinde yürütülen okuma-yazma seferberliğine Diyarbakır'dan büyük oranda katılım sağlanmış, okuma yazma bilmeyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilerek Türkiye birinciliği kazanıldı. Bu başarıdan duydukları memnuniyeti göstermek adına Diyarbakır'daki bazı sivil toplum kuruluşları İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'ı tebrik etmek adına ziyaretlerde bulunuyor. Bu ziyaretler kapsamında gösterilen bu başarıdan dolayı Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz ile beraberindeki heyet Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'ı makamında ziyaret ederek bu başarıdan dolayı kendilerini tebrik ederek plaket verdi.  





Diyarbakır'ı eğitim konusunda başarılara ulaştıran İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'a teşekkür eden Kaymaz, "Bizler Erdemliler Hareketi Derneği olarak ilimize hizmet eden kim olursa olsun her zaman destek olmak istedik ve sayın Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Aslan beyin yoğun çalışmaları nedeniyle Diyarbakırımız böyle bir başarı elde etmiş bu başarı da bizleri mutlu etmiştir. Bizlerde Erdemliler Hareketi olarak sayın müdürümüze hem teşekkür etmek hemde bu başarılı perçinlemek adına bir plaket hazırlayıp kendisine sunduk. Sayın müdürümüzde bizi kırmayıp ağırladı ve plaketimizi kabul etti. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. 




Yapılan bu nezaket ziyareti ve plaket nedeniyle mutluluk duyduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ise, "Bu kadim kente   hizmet etmek benim için onurdur. Ben Diyarbakır'ı seviyorum, Diyarbakır insanı her zaman  saygılıdr değerlerine sahip çıkar ve Diyarbakır halkı misafirberverdir. Bu kadim kentimize sahip çıkmak benim için onurdur. Kapımız her zaman her kese açıktır, kim gelirse gelsin dini dili ırkı ne olursa olsun  her zaman yardımcı olmaya hazırız" diye konuştu. 
15.02.2019 21:08:00