Erdem'den Muhtarlar Günü Mesajı

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem ,19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

Muhtarlar Günü,Türkiye'de her yıl 19 Ekim'de kutlanan bir gün olup, muhtarların yerel yönetimdeki önemini vurgulamak amacıyla düzenlenmektedir .Bu tarih, muhtarların yerel yönetimdeki önemini vurgulamak amacıyla belirlenmiştir. 2015 yılında resmi olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Muhtarlar, mahalle veya köylerdeki en üst düzey yerel yönetici olarak, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini yetkililere ileten önemli bir rol üstlenirler. Bu özel gün, muhtarların kamu hizmetleri içindeki katkılarının tanınması ve onların sorunlarına dikkat çekmek için bir fırsat sunar. Etkinlikler genellikle törenler, seminerler ve çeşitli sosyal etkinliklerle zenginleştirilir.

 

 

Başkan Ali Erdem ,Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyorum.

Demokrasi zincirimizin ilk halkasını oluşturan Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olan halkımızın bizzat seçtiği muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir çalışma hayatı diliyorum.


19.10.2024 20:26:18