EMİR ET TAVA, YENİ DÖNEM STARTINI VERDİ

D.BAKIR- Diyarbakır’da, nefis yemekleri, temizlik ve hijyene verdiği önemle, vatandaşların haklı takdirini kazanan Emir Et Tava, yeni dönem hazırlıklarını tamamlayarak, dualarla hizmete açıldı. Dünyayı etkisi altına ve yüz binlerce insanın hayatını kaybet

MASKE, MESAFE TEMİZLİK, ‘OLMAZSA OLMAZLAR’ ARASINDA

 

Merkez Yenişehir İlçesi Ali Emiri Caddesi Zemzem Apartmanı altında hizmet sunan Emir Et Tava, hem oldukça zengin menüsü, hem de sektöründe senelerin tecrübesine sahip ustalarıyla, yaklaşık iki buçuk aylık aradan sonra yeniden hizmet vermeye başladı. İşletmesini Diyarbakır’ın tanınmış simalarından Veysel Güneş’in yaptığı Emir Et Tava, iki katlı ve 300 m2 alana sahip mekanıyla, oldukça zengin ve lezzetli menüsünü, son derece hijyenik ve temiz bir ortamda, sunuyor. Ailelere özel yeri olan mekânda, yılların tecrübesi isimlerin, adeta sevgilerini de katarak hazırladıkları birbirinden güzel yemek çeşitleri, deneyimli ve güler yüzlü personeller eşliğinde, misafirlere takdim ediyor.

  


Açıklamalarda bulunan Veysel Güneş, yeni dönemle ilgili olarak söyledi: ‘1 Haziran tarihi itibariyle, yeni dönemde, bulaşıcı pandemiye karşı tüm Sağlık tedbirlerini alarak, çalışmalarımıza devam etmekteyiz. İşletmemizde, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami riayet ediyoruz. Bizler, senelerden beridir yaptığımız gibi, lezzet ve şifa deposu leziz ürünlerimizi üretip, misafirlerimizin beğenisine sunmaya devam etmekteyiz. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı ve her kademede uyulacak kuralların yanı sıra, masa ve oturma düzenine dair tüm düzenlemeler için gerekli hazırlıkları tamamladık. Bu kapsamda, hem kendi çalışanlarımız ve hem de ailemizin parçası olarak gördüğümüz müşterilerimizin can sağlığı açısından, Bakanlığımızca belirtilen gerekli tüm ilkeleri uygulamaktayız. Misafirlerimize, tesislerimize girişte temassız ateş ölçümü uyguluyoruz.


 38 dereceden yüksek ateşi olan misafirlerimiz İşletmemize alınmayarak, sağlık kuruluşuna başvurması sağlanacak. Tesisimizin girişlerinde el antiseptiği olacak ve misafirlerimiz, ellerini antiseptikle temizledikten sonra giriş yapıyorlar. Yanında olmayan misafirlerimize biz temin ediyoruz. Servis yapılan masalar arası mesafe, her yönden 1,5 metre olacak şekilde düzenlendi. Her masada el antiseptiği veya kolonya var. Mümkün olduğunca, temassız ödeme alıyoruz, temaslı post cihazı kullanılması halinde, her kullanımdan sonra cihazın silinerek temizlik ve dezenfeksiyonunu yapmaktayız.




Ayrıca, hem çalışanlarımız ve hem de işletmeye gelen herkesin, işletmeye girişlerinde temassız ateş ölçümlerini yapmaktayız. Cenabı Allah’a; şükürler olsun ki, yeniden hayatımız normale döndü. Çok sevdiğimiz işimizi, çok daha titiz ve dikkatli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. İşletmemizde temizlik ve sağlıklı ürünler konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Etlerimiz, günlük ve taze olup, gerekli kontrolleri yaptıktan sonra kullanmaya başlıyoruz. Kadromuzda, yılların sektörün içinde olan ve işini sevgiyle yapan ustalarımız var.

 

 Diyarbakırlı vatandaşlarımızın yanı sıra, yerli ve yabancı turistler ve misafirlerin de konuk olduğu mekânda, damak tadına hitap eden nefis yemek çeşitlerini de sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

BİRBİRİNDEN GÜZEL YEMEK VE SALATA ÇEŞİTLERİ

 

 Yaprak döner, ızgara çeşitleri, saç tava, kuzu dolma, Belen Tava, Et Tava, Hindi dolma, kaburga dolma gibi, Güveç kavurma, kemikli fırın ağzı, sebzeli yemekler, incik haşlama, pirinç bulgur, içli köfte, mumbar gibi geleneksel Diyarbakır mutfağının en çok tercih edilen menüsünün yanı sıra, ayran çorbası, sulu yemek çeşitlerini, birbirinden güzel soslar ve tadına doyumsuz salatalarıyla ikram ediyoruz. Ayrıca, Diyarbakır’ın unutulmaya yüz tutmuş mahalli yemekleri de, isteyen misafirlere hazırlanıyor. Evlere ve işyerlerine servisimiz var. Alo paket servisiyle, 0412 224 58 58 numaralı telefondan, dileyen vatandaşların ev iş yerlerine birbirinden güzel menülerden ulaştırıyoruz.

 



İşletmemizde ayrıca, sabahları enfes çorba çeşitlerinin yanı sıra, gün içinde çiğköfte de sunuluyor’. Her zaman için müşteri memnuniyetini esas alarak hizmet sunduklarını belirten Veysel Güneş, şöyle devam etti: ‘Konuklarımızı güler yüzle karşılar, ağırlar ve uğurlarız. Mesleğin duayenleri olan ustalarımızdan aldığımız bu kültürü, biz de kendi çocuklarımıza ve bütün çalışanlarımıza aşıladık. Geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sunduğumuz salonumuzda, birbirinden leziz çeşitlerimizi, son derece temiz, hijyenik ve güler yüzlü servisimizle ikram ediyoruz. Enfes menümüzün tadına bakmak isteyen vatandaşlarımızı, aileleriyle beraber, mutlaka İşletmemizde ağırlamak isteriz’.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU


11.06.2020 22:19:00