Elbey'den temayül teşekkürü

31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlerde Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nden aday adaylığı müracaatını yapan işadamı Ali İhsan Elbey, bugün gerçekleştirilen temayül yoklamasında kendisine oy veren üyelere teşekkür etti.

Gelecek yıl 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için AK Parti'de hazırlıklar sürüyor. Mahalli İdareler Seçimleri için 5-16 Kasım'da belediye başkan aday adayı başvurularını alan AK Parti'de tüm Türkiye'de aynı anda yapılan temayül yoklaması sona erdi. Temayül yoklamasında hazır bulunan ve Diyarbakır'ın Hani İlçesi Belediye Başkanlığı'na aday adaylığına başvuran işadamı Ali İhsan Elbey, temayülde kendisini destekleyen teşkilat mensuplarına teşekkür etti.









  
Kendisini temayül yoklamasında yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Elbey, "Hanimize hizmet etmek adına AK Parti'den belediye başkan aday adaylığına başvurduk. Önce Allah'ın izni sonra halkımızın tercihiyle inşallah belediye başkanı olarak görev yapacağız. Her seçim öncesi gerçekleştirilen temayül yoklamasını da kazasız belasız atlattık. Beni destekleyen tüm teşkilat mensubu dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. 
 
19.11.2018 00:30:00