EKMEĞE SIĞMAYAN LEZZET, DİYARBAKIR’DA DUALARLA AÇILDI.

D.BAKIR- Güneydoğu’nun en büyük metropol kenti konumunda bulunan Diyarbakır, son yıllarda büyük bir gelişme ve ilerleme kaydediyor.

Bu kapsamda, ünü ülkemiz sınırlarını aşmış, Türkiye’nin başarılı firmalarından Ekrem Coşkun Döner, Diyarbakır şubesini, oldukça görkemli bir törenle hizmete açtı.

Açılışa Sur İlçe Kaymakamı ve Sur İlçe Belediye Başkanı Abdullah Çiftçi, Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya, MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Bakır Eza, Müsiad başkan yardımcısı Mehmet Bozkuş, Sur Karakol amiri Berat Gül, Sur Belediye Başkan Yardımcısı Ensari Erden,Sur İlçe Müftüsü Yavuz Karabayır,DİKTUM-DER Başkanı Kenan Aksu, Prof. Dr. Recep Işık, Sur Belediye zabıta müdürü Muhammet mizgin Ateş, Ekrem Coşkun Döner Firması Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun’nun oğlu Ali Coşkun, muhtelif siyasi partilerin yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, Oda, Borsa ve Esnaf Sanatkarları Birliklerine mensup idareciler, yerel basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.



Merkez Sur İlçesi İnönü Caddesi Nebi Cami Yanı Numara: 7 Dağkapı’da, Cuma Namazı sonrası saat 13:30’da dualarla hizmete açılan Ekrem Coşkun Döner Diyarbakır Express Şubesinin açılışı öncesi bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun’nun oğlu Ali Coşkun, şunları söyledi:

‘Mekke ve Medine’den sonra. 5. Haremi Şerif ünvanına sahip, sinesinde sayısız Cami, Kilise ve İbadethane bulunan Mukaddes Diyarbakır’da şubemizi hizmete sunmanın mutluluğu ve haklı gururunu yaşamaktayız. Toplam 250 Şubemiz ile, ülkemizin bir ucundan diğer ucuna, sağlık ve lezzet sunmaya devam ediyoruz.




Dönerin tarihsel gelişimine baktığımızda, 19. Yüzyılda ilk kez yatay olarak şişe takıldığını, şavurmaya, Yunan girosuna ve Meksika'nın taco al pastoruna ilham verdiğini, eminim çoğu kimse bilmez. Fakat şu bir gerçek ki, dönerin yemek kültürümüzde gerçekten özel bir yeri var. Şunu da unutmamak gerekir ki, dönere tadını veren iç yağ, et ve baharatların harmanlanmasındaki tecrübedir. Sağlığınızı olumsuz etkileyebilecek hiçbir ürün ve katkı maddesi içermeyen, usulüne uygun gerçek bir döner için biz artık Diyarbakır’da ve Diyarbakır halkının hizmetindeyiz’.

Ayrıca, kilo ile döner hizmeti sunduğumuzu da özellikle belirtmek isterim. Bunun yanı sıra, firmamızın kendi üretimi olan şalgam ayran, limonata ve üzüm şiresini de yine, Diyarbakır halkının beğenisine sunmuş bulunmaktayız. Kendi tesislerimizde ürettiğimiz ürünlerimiz, son derece hijyenik bir ortamda üretilerek, vatandaşlarımıza sunuluyor’.



 ‘ALO PAKET SERVİSİ İLE, LEZZET HER YERE ULAŞTIRILIYOR’

Ekrem Coşkun Döner Diyarbakır Express Şubesi Yetkilisi Sezai Bektaş ise şunları söyledi: ‘Hepsi sektörünün deneyimli isimlerinden oluşan on bir personelimiz ile kurumsal bir firma olarak, hizmet startımızı vermiş bulunmaktayız. Paket siparişler ise, iş yerlerine ve evlere siparişleri ulaştırmaktayız.

Bunun yanı sıra, taziye, mevlit, düğün, nişan, mezuniyet töreni veya firmaların özel günlerine yönelik olarak toplu siparişlerde de, birbirinden leziz ve sağlıklı ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Tadına doyamayacağınız, son derece hijyenik ve usta ellerde hazırlanan ürünlerimizi, bir telefonla kapınıza ulaştırıyoruz. 0 412 251 50 50 veya 0 552 787 50 21 telefon numaralarımızı arayarak, siparişlerinizi verebiliriniz. Hem İşletmemizde sunduğumuz ürünlerimiz ve hem de paket siparişlerinizde sloganımız ‘Minimum Temas, Maksimum Hijyen’.


 
HER KESE VE HERKESEYE UYGUN FİYATLAR

Ürünlerinde kullandıkları etlerin günlük ve taze olduğunu, kontrolden geçtikten sonra işletmeye alındığına dikkati çeken Şube Yetkilisi Sezai Bektaş, şöyle devam etti: ‘Et, süt danası, but eti, tamamen günlük etler olup, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, işletmemiz bünyesine alınmaktadır.

İşletmemize gelen müşterilerimizin siparişleri, özel tabakla sunum yapılmaktadır. Ailelere özel yerimiz olup, üç katlı geniş ve ferah mekânımızda, Diyarbakır halkına lezzet ikramı yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ülkemizde rakipsiz olan dönerimiz, bir telefonla vatandaşlarımızın ev veya iş yerlerine ulaştırılmakta. Fiyatlarımız da son derece ekonomik olup, çok farklı seçeneklerimizle tüm gelir düzeylerine hitap eden bir hizmet anlayışımız mevcut.



Tamamen Yaprak Et Dönerden oluşan menü seçeneklerimiz ile, hem sağlıklı ve lezzetli beslenme imkanı sunuyoruz, hem de son derece hijyenik ve temiz bir ortam temin ediyoruz. Yine pilav üstü dönerimizde, herhangi bir katkı maddesi bulunmamakta, tamamen doğal ve sağlıklı ürünlerden oluşmaktadır.

İddia ediyoruz, bu lezzet, hijyen ve kaliteli ürünleri, bu fiyatlarla hiçbir yerde bulabilmek mümkün değil.
Hayata lezzet katan ürünlerimizden tatmak için, tüm vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz.



PANDEMİ KONUSUNDA TÜM TEDBİRLERİ ALMIŞ DURUMDAYIZ

‘Ekmeğe sığmayan Lezzet’ Diyarbakır’da diyen Sezai Bektaş, ‘Dünyayı etkisi altına ve yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı pandemi dolayısıyla, gerekli tedbirlerimizi almış bulunmaktayız.

Bütün Sağlık tedbirlerini uygulamak için gerekli hazırlıkları tamamladık ve ‘vira bismillah’ diyerek, kapılarımızı lezzete açtık.



HEPİMİZ İÇİN ÖNCELİKLİ KONU, İNSAN SAĞLIĞI

İşletmemizde, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet ediyoruz. Her sabah bütün personellerimiz, işe başlamadan önce, uyulması gereken kurallara harfiyen uyacak. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı ve her kademede uyulacak kuralların yanı sıra, masa ve oturma düzenine dair tüm düzenlemeler için gerekli hazırlıkları tamamladık. Bu kapsamda, hem kendi çalışanlarımız ve hem de ailemizin parçası olarak gördüğümüz müşterilerimizin can sağlığı açısından, Bakanlığımızca belirtilen gerekli tüm ilkeleri uygulamaktayız.



MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK HEPİMİZİN İÇİN ZORUNLU

Misafirlerimize, tesislerimize girişte temassız ateş ölçümü uygulanacak. Her masada el antiseptiği veya kolonya var. Mümkün olduğunca, temassız ödeme alıyoruz, temaslı post cihazı kullanılması halinde, her kullanımdan sonra cihazın silinerek temizlik ve dezenfeksiyonunu yapmaktayız. Bunun yanı sıra, İşletmelerimizde çalışan arkadaşlarımızın düzenli sağlık kontrolü yapılmakta.

Ayrıca, personellerimize COVID-19 konusunda ve hijyen ile ilgili yapılması gereken bütün Eğitim ve bilgilendirme çalışmalarını da yaptık. Çalışanlarımız işletmeye girişlerinde temassız ateş ölçümü yapılmakta. İşletmemize gelen herkese, aynı kurallar uygulanmakta’ şeklinde sözlerini tamamladı.



SUR KAYMAKAMI VE SUR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÇİFTÇİ’DEN TAM NOT

Açılışa katılanlar arasında yer alan Sur Kaymakamı ve Sur Belediye Başkanı Vekili Abdullah Çiftçi Ekrem Coşkun’a tam not verdi. Diyarbakır’ın tarih kokan ilçesinde böylesi bir lezzetin yerini almasından dolayı taktir ettiğini belirten Başkan Çiftçi, “Sur ilçemiz her geçen gün biraz daha gelişiyor ve güzelleşiyor. Buna paralel olarak esnaflarımızda halkımıza hizmet etmek adına güzel işletmeler oluşturuyorlar.

Bunlardan biri olan ve bugün açılışını yapmış olduğumuz Ekrem Coşkun Döner Diyarbakır halkına hizmet vermeye başlamış. Bizlerde açılışına katılarak kendilerine hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Lezzetlerinin tadına baktık ve kendilerine tam not verdik. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin” diye konuştu.



VATANDAŞLARA DÖNER İKRAMI YAPILDI

Açılış sonrası, vatandaşlara döner ikramı yapılırken, ekonomik durumu elverişli olmayan aileler de unutulmadı ve onlara da ürünlerden ikram edildi.

Gönderilen çelenklerin bir hayli yoğun oluşu gözlenirken, Ekrem Coşkun Döner’in deneyimli ve güler yüzlü ustalarının hazırladığı birbirinden güzel dönerler, daha ilk günden büyük beğeni topladı.



Hazırlanan ürünlerin son derece lezzetli ve damak tadına hitap ettiğini belirten vatandaşlar, ’yeni işletmelerin hizmete girmesi, hepimizi fazlasıyla mutlu ediyor.

İnsanlarımıza aş ve iş olanağı sağlıyor, kentimiz ekonomisine ise katma değer katıyor. Menüleri hazırlayan ustalarımızın ellerine, yüreklerine sağlık. Son derece komplike bir şekilde hizmet sunuyorlar.



Allah; işlerini rast getirsin. Ailelere özel yer olması, ürünlerin hazırlanmasında hijyen ve temizliğe özen gösterilmesi harika. Sunulan menüler, birbirinden güzel. Tam damak tadına hitap ediyor’ şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.




HABER: YILMAZ ACU
14.08.2020 20:01:00