EĞİTİM BİR-SEN’DEN, ENSARİOĞLU’NA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

D.BAKIR- Eğitim Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Tekdemir ve Sendika Yönetim Kurulu üyeleri, Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanlığına seçilen Nurhak Ensarioğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Aynı zamanda Sağlık-Sen Diyarbakır İl Başkanı olan ve geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonucu, Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanlığına seçilen Nurhak Ensarioğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda, Eğitim Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle, Nurhak Ensarioğlu’nu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Eğitim Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, Nurhak Ensarioğlu’nun, uzun senelerden bu yana sendikal çalışmaların içinde olduğunu ve başarıyla görev yaptığını belirterek, şunları söyledi: ‘Nurhak Bey, nezaketi, mütevaziliği ve gayretli çalışmalarıyla, hepimizin çok yakından tanıdığı, sevdiği ve takdir ettiği bir kişilik.


Yıllardır Sağlık-Sen Diyarbakır İl Başkanı olarak, verdiği mücadele ve sergilediği beyefendi duruşuyla, kentimizdeki sendikal çalışmalarda örnek gösterilen bir mücadele örneği sergiledi. İnanıyor ve diliyoruz ki, elde ettiği bütün tecrübe ve bilgi birikimlerini, Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı olarak, oldukça geniş ve üst düzeyde, hem kentimiz, hem de çalışanlarımızın istifadesine sunacaktır. Bu vesileyle, kendisi ve ekibini kutluyor, İlimiz ve Memur-Sen camiasına, bir kez daha hayırlı olmasını, Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz’.



 ENSARİOĞLU: HEPİMİZ, ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ

Sağlık-Sen ve Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Nurhak Ensarioğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: Bizler her zaman, emek ve alın terinin karşılığının zamanında ve tam olarak verilmesi ve bütün emekçilerin çalışma hayatında karşılaştığı sorunların çözüme kavuşması noktasında, elimizden gelen gayreti gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz inşallah. Aldığı göç ve doğal nüfus artışıyla beraber Diyarbakır İlimiz her geçen gün büyümekte ve gelişmekte. Bu büyümeye paralel olarak, yaşanan sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üretme noktasında, hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.


Sağlık çalışanlarımız ve memurlarımız olmak üzere, bütün emekçilerimizin, alın teri ve emeğinin karşılığını zamanında ve tam olarak alabilmesi, çalışma koşullarının uluslar arası standartlar uygun olması, fazla mesai gibi hak edişlerini alabilmeleri gibi hususlarda, sürdürdüğümüz çalışmaları, bütün Sendikalarla iş birliği halinde, çok yönlü olarak genişleteceğiz. Memur-Sen, ülkemizin en büyük ve köklü, Sendikal kuruluşlarından biridir. Bu camianın mensubu ve bu ailenin bir ferdi olmak, bizim için gurur vesilesidir. Bu vesileyle, bizleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Eğitim Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Tekdemir ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor; Cenabı Allah’tan, bütün emekçilerimize ve mensuplarımıza çalışma hayatlarında başarılar ve mutluluklar niyaz ediyoruz’.

ÖZEL HABER: YILMAZ ACU
06.03.2020 13:49:00