DUALARIMIZ VE NİYAZLARIMIZLA, MEVLAMIZ’A YÖNELDİK

D.BAKIR/ Sağlık-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Nurhak Ensarioğlu, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirtti.

Nurhak Ensarioğlu, ‘Ramazan ayının verdiği bereketin, İftar sofralarınıza tat ve huzur getirmesi dileğiyle, bütün halkımızın mübarek Ramazanı Şerif’in en halisane duygularımla kutluyorum’ diyerek, mesajında şu görüşlere yer verdi:


’11 Ayın Sultanı, bu mukaddes ayda ellerimiz semaya, dillerimiz duaya kalplerimiz ise, huşu içinde Yüce Yaradan’ımıza yönelmiş durumda. Bir kez daha ‘Hoş geldin Ya Şehri Ramazan’ diyoruz’.


Ramazan ayının, Kadir gecesi ve akabinde ulaşacağımız mübarek Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olduğunu belirten Ensarioğlu, gönüllerin huzur dolu, sofraların bereketli olmasını temenni etti.


‘Cenab-ı Rabbim; nefislerimizi terbiye ettiğimiz, feyiz dolu oruçlar tutmayı cümlemize nasip buyursun. Evet, son derece meşakkatli bir süreci beraber yaşıyoruz. Pandemi sürecini şükürler olsun atlattık, ancak evimiz ve iş yerlerimizin temizliği ve dezenfektenin yanı sıra, bireysel temizliğe de aynı şekilde özen göstermeye gayret edelim. ‘Temizlik İman’dandır’. Dolayısıyla, beden ve ortam temizliği, hayati bir öneme haizdir.


Bu Mübarek Şehri Ramazan ve kutlayacağımız Kadir Gecesi hürmetine, Yüce Rabbim’den niyazımız, yaşamakta olduğumuz sıkıntılar, deprem felaketleri, sel baskınları, savaşlar ve dünya genelinde özellikle Din kardeşlerimize reva görülen zulümlerin sona ermesidir.
Bu doğrultuda, depremler, sel baskınları, maden kazaları ve yangınlarda hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza, bir kez daha, Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer halkımızın mübarek Ramazan ayını kutluyor, Yüce Rabbim’den, vatanımız ve bütün İslam âlemine, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günlere kavuşmamızı nasip eylemesini niyaz ediyoruz’.


23.03.2023 00:36:31