Diyarbakır zabıtası işbaşında

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta Trafik ekipleri, şehir içi toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Baran İpekyüz, her gün düzenli olarak resm

Vatandaşların rahat ve konforlu bir yolculuk yapabilmesi amacıyla toplu ulaşım hizmetlerini sürekli geliştiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent içinde hizmet veren özel halk otobüsleri ve minibüsleri de sürekli denetliyor.  Araçların zamanında ve düzenli bir şekilde seyir yapması için takiplerini sürdüren ekipler, kurallara uymayan sürücülerle ilgili yasal işlem başlatıyor. 
  



Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve konforlu bir yolculuk yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Kentte hizmet veren özel halk otobüsleri ve minibüsleri sürekli denetlediklerini belirten Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi zabıta daire başkanı Baran İpekyüz,  vatandaşların toplu ulaşımda en rahat ve konforlu şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını söyledi. 




İpekyüz, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin Büyükşehir Belediyesi araçları dahil olmak üzerek toplu ulaşım araçlarına yönelik denetim ve kontrollerin aralıksız devam edeceğini bildirdi. 
Diyarbakır halkının rahatı için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyen İpekyüz, “Halkımız için elimizden geleni ve tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. 





Özel halk otobüsleri olsun özel dolmuşlar olsun kendi belediyemizin otobüsleri olsun kim olursa olsun halkımıza sıkıntı yaşatanın gözünün yaşına bakmayız. Özellikle engelli bireylerimiz, yaşlılarımız ve hasta yolcularımıza yanlış davranan şoförleri asla affetmeyiz. Her gün özel ve sivil zabıtalarımız otobüs ile dolmuşları kontrol etmektedir. Klimaları kullanmayan otobüs şoförleri ve dolmuş şoförlerine gereken cezayı kesiyoruz. Sıkıntısı olan yolcularımız  şikayetleri doğrultusunda  denetimlerimizi yaparak gereken cezai işlemleri yapıyoruz. Halkımızın rahatı için  elimizden geleni yapmaya  çalışıyoruz” diye konuştu. 



 


ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
09.08.2018 02:16:00