CANSEVEN: DİYARBAKIR, BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIR

D.BAKIR- Diyarbakır’ın yanı sıra, bütün Türkiye’de heyecan dorukta. Bugün yapılacak ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı ‘Zulme lanet ve Kudüs'e destek' buluşması yüz binlerce insanın katılımıyla Diyarbakır’da yapılacak.



Adalet ve Kalkınma partisinin (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Hamit Canseven, bugün yapılacak olan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı ‘Büyük Kudüs Buluşması’yla ilgili açıklamalarda bulundu. 
 
BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ DİYARBAKIR’DA OLACAK 
 
Ülkemiz ve İslam Âlemi’nin yanı sıra, bütün dünyanın gözü, bugün kentimizde yapılacak olan ‘Büyük Buluşmaya’ çevrilecek diyen Hamit Canseven şunları söyledi: ‘Bizim için adeta zaman durmuş gibi. Diyar-ı Bekir olarak, bu büyük buluşmayı gerçekleştirmek için sabırsızlıkla saat 16.30’u bekliyoruz. 
 
Bugün saat 16.30’da başlayacak olan ‘Büyük Kudüs Buluşması’ Mitinginde, yüz binlerce insan, gönül birliği ve hedef birliği yaparak, bir kez daha en yüksek sesle, katiller ve destekçilerini kınayacağız’. 
 
Eğitimci Hamit Canseven, Diyarbakır genelinde hizmet veren Eğitimciler olarak da büyük heyecan duyduklarını ve bir dizi hazırlıklar yaptıklarını belirterek şöyle devam etti: 
 
‘Hangi dünya görüşünde olursa olsun, bütün Diyarbakır halkı olarak İstasyon Meydanı’nda yer alarak, bütün dünyaya mesaj vereceğiz. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ı ve diğer büyüklerimizi bağrımıza basarak, en iyi şekilde karşılayıp, ağırlayacak ve Miting sonrası da uğurlayacağız. 
 
‘Cenab-ı Allah’ın izniyle, bugün saat 16.30’da toplumun bütün renkleri, bileşenleri, kol kola İstasyon Meydanı’nda toplanarak, İslam ve İslam düşmanlarına hak ettikleri dersi vereceğiz. 
 
Diyarbakır halkı olarak bir hayli heyecanlıyız. Bölgemizin yanı sıra, ülkemiz ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden Türkiye sevdalısı kardeşlerimiz, Diyarbakır’a akacaklar. 
 
Manevi yapıları sinesinde barındıran, Peygamberler Diyarı, şehr-i Diyarbekir, Kudüs’e Muhammed’i bir bağ kuracak, zalimlere zulümlerini haykırarak, bir kez daha onları, rezil ve zelil edecek. 
 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sert tepkileri karşısında sus pus olan, adeta dillerini yutan bebek katilleri, bir kez daha hak ettikleri cevabı Mukaddes kentimizden alacaklar’. 
 
Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım da, yine en üst perdeden, zalimlere ve suç ortaklarına öyle bir şamar vuracak ki, neye uğradıklarını şaşıracaklar. 
 
Miracımız’ın Kenti, İlk Kıblemiz, Medar-ı İftiharımız Mukaddes Kudüs’e, Peygamberler Beldesi Diyar-ı Bekir’den, Cenab-ı Allah’ın izniyle manevi bir köprü kuracağız. 
 
Bu vesileyle, Cenab-ı Rabbim’den, ülkemize ve bütün İslam Alemi’ne, sağlık ve mutluluklar niyaz ediyor, Mübarek Şehr-i Ramazan’ın, tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını diliyorum’. 
19.05.2018 23:25:00